2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
راستش من دو بار مطب کرج رفتم ، یک بار رفتم مدل بینی ها رو ببینم و یک بار هم برای برداشتن اسپیلنت روز هفتم بعد از عمل . بیشتر برای مشاوره اومده بودن شایدم من بد ساعتی رفتم . اما مطب فردیسش همیشه شلوغه و هر ساعتی که بری کلی بینی عمل شده میبینی که برای تعویض چسب اومدن .
راستی کلا نرخ عمل بینی توی کرج همین مبلغ هست . نه اینکه فکر کنی ایشون کم میگیره . دکتر قاسمی و فروهنده هم خیلی اسمشون رو شنیدم . دوستم پیش دکتر قاسمی عمل کرد اما یکسال بعد رفت با بی حسی پیش خودش برای ترمیم .
از مدلای دکتر فروهنده هم خوشم نیومد . البته مطبش نرفتم اما توی آرایشگاه دو نمونه کار از ایشون دیدم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عرض کردم یه همکار آقا داشتم که چند سال قبل با دکتر عبدالمطلبی عمل کرده بود و از عملش و اقداماتی که دکتر بعد از جراحی براش انجام داده بود رازی بود.می تونید در موردش بیشتر تحقیق کنید و اینجا هم بفرمایید که میشه روش به عنوان یه گزینه برای جراحی فکر کرد یا نه.
Noonoosh عزیزم من یک بار رفتم که سه تا خانم اونجا بودن هر سه واقعا بینیاشون بزرگ بود بعد از عمل و فقط با یک خانم صحبت کردم که عکس قبل عملشونو که دیدم فرقی نداشت ،،، منم دیدم مطابق سلیقه ی من نیست برگشتم خونه و با کسی حرفی نزدم ، چون واقعا برام مهمه سایز بینیم کوچیکتر بشه
دوستان سلام صبحتون به خیر... عمل کرده ها خیلی مراقب ویروسس جدید سرماخوردگی باشید... من دیروز کلا توی تخت بودم ...فکر کنید سرماخوردگی با این وضعیت دماغ ! دیروز سرکار نیومدم و استراحت کردم...دوستان مراقب باشید... ساقی جان در خدمتم عزیزم جانم ؟
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام بر همگی ، صبح زیباتون بخیر و شادی ترمه جونم ناراحت شدم از اینکه سرما خوردین ، انشاالله هر چه زودتر کسالت بر طرف بشه . راستی گلم شما ت ل گ ر ا م داری ؟ اگر دارید و از نظر شما مشکلی نیست من شمارم رو بدم چند تا سوال میخواستم خصوصی بپرسم .
2810