2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان عزیز ، صبح همگی بخیر و شادی

شیدا جان
ببخشید عزیزم ، پیام شما رو ندیده بودم . در مورد دکتر اکرمی پرسیده بودین . من مطب فردیس ایشون رفتم چون خونمون فردیس هست . اما توی کارت ویزیت ایشون آدرس سه تا مطب زده شده . البته من مطب کرج دکتر که چهارراه طالقاتی ، برج شاه کرم هست رو هم رفتم . آدرس اون یکی مطب هم گوهر دشت هست اما نمیدونم دکتر اونحا هم میره یا نه . چون روزای زوج فردیس و روزای فرد کرج هستن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Blue عزیزم من هم میخواستم با دکتر محبی عمل کنم و چندید بار در ساعتهای مختلف رفتم مطبشون ایشون بینی رو خیلی ظریف عمل میکنن ولی کجی تیغه ی بینی زیاد من دیدم در کاراشون ... یه نکته ی مهمتر اینکه کساییی که بینیشون مشکل داشت بعد از عمل اول و برای عمل دوم اومده بودن راستشو نمیگفتن . من نمیدونم جدیدا چرا اینطوری شده !
کسایی که به سجادیان عمل کردن میشه منو راهنمایی کنید.من از شهرستان میام.می خوام ببینم چند بار باید بیام و برم.و هر بار چند روز باید بمونم.مثلا وقتی برای اولین بار برای معاینه میام همون روز هم وقت عمل تعیین میشه؟آندوسکوپی رو میتونم بیام شهر خودم انجام بدم؟
فرید بلا من به دکتر سامی گفتم میخوام بینیم ظریفتر بشه ولی ایشون گفتن اتفاقا بزرگتر میشه به این دلیل که نوک بینیت که بیاد بالا بزرگتر به نظر میاد و ممکنه نیاز بشه غضروف در قسمت بالا بین ابروهات گذاشته بشه که در کل باعث بزرگتر شدن بینی میشه !!!! من عاشق عکسای سایتش شده بودم خیلی ظریف و تمیز بود ولی وقتی رفتم مطبشون بینی ها فوق طبیعی و بزرگ بودن واقعا 😐
ممول عزیزم حتما خودت باید بیای و به مطب دکترای مختلف بری و مشاوره کنی با دکترها ،،،، و در ساعتهای مختلف به مطب دکترا سر بزنی و نه دقیقا ساعتی که منشیا بهت میگن ، به این دلیل که بعضی دکترها که من دیدم ساعتی که برای ترمیمیاشون وقت میدن ساعت هشت تا نه هست ولی ساعتهای مشاوره و چسبیاشون تا شش هست .
سلام زیتون جان همون حول و حوش ۷-۸ باشه خوبه اگه یکی باشه کمتر بگیره و آدم فقط ازش مطمین باشه که چه بهتر!! من چون ۸-۹ ساله به خاطر وسواس زیاد واسه دکتر هنوز عمل نکردم میخوام حداقل الان که تصمیم ۱۰۰ درصد گرفتم از دکترم ۱۰۰ درصد مطمین باشم ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم چون کرجم موقعیت مطب گردی ندارم میخوام دکتری باشه که بینی بزرگ منو جمع کنه نه مثل بعضیا که بدتر بینی رو گند میزنن و بزرگترش میکنن بعد میگن خب طبیعیه دیگه!
خواهش میکنم شیدا جان
عزیزم هزینه عمل و کیلنیک ۳/۵۰۰ میشه .
جلسه اول که رفتم برای مشاوره ویزیت با دفترچه ۳۰ تومان دادم و برام آزمایش و عکس از سینوس نوشت . جواب رو که بردم وقت عمل داد . چون سر دکتر خیلی شلوغ بود حدودا ۲۰ روز بعد وقت عمل داد .
شیدا خانم تو کرج به دکتر فرشته عبدالمطلبی مراجعه داشتید؟من یکی از دوستانم چند سال پیش با ایشون عمل کرده بود فرم بینی قبل از عملش رو ندیده بودم ولی بینی بعد از عملش خوب بود و خودش هم از دکترش رازی بود.
2810