2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممول: این چه حرفیه اعتماد به نفس نداری؟ عکاسی با فاصله 10 سانت ازز بینی هر کسی بینی و بزرگ و وحشتناک نشون میده مگه اینجوری عکس می ندازین با فامیل که اعتماد به نفس نداری؟!!! بعدم تو یه عکس دسته جمعی دست هر کسی بدی همه به عکس خودشون نگاه می کنن نه بینی تو اونم بینیت که می گی شبیه یکتا ناصره بینیتو ندیدم اما الان اگه اینجوری فک می کنی اگر عمل کنی و نتیجه خوب باش یه مدت بعد از عملت به یه چی دیگه گیر میدی هیچ وقت اعتماد به نفس با عمل بینی زیاد نمی شه، شابد واسه یه مدت کوتاه اما باز بینی هم عادی میشه یه سرچ تو نت بکن نظر روانشناسا در مورد عمل بینی و بخون مطمئن باش هر دکتری بری نمی گه عمل نکن می گه بهتر میشی (خودت بسنج این همه استرس بعد و قبل عمل ارزش داره یا نه) اول با خودت کنار بیا که چرا می خای عمل کنی بعد تصمیم بگیر موفق باشی عزیزم
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
یه سری شگردای روانشناسی واسه عکاسی هس دکترا قبل از عمل از صورت بدون ارایش عکس میندازن و بعد عمل با آرایش به لب های قبل و بعد عمل دقت کنید اکثر خانم ها بعد عمل رژشون بیرون از لبه چون فاصله لب و بینی زیاد میشه با رژ پر می کنن خیلی حربه های روانشناسی برای جذب بیمار وجود داره فتوشاپ، نور،آرایش، رنگ مو، عکسای آتلیه ای و... تو رو خدا گول نخورید
منم میخوام عمل کنم ولی ازنتیجه بعدش خیلی میترسم ،بینیم بزرگ نیس فقط بدفرمه ،میخوام طبیعی باشه یخورده سربالا
سختــــ است همــــزیستی دائم باکســـانی که دغدغه هایت را نمیفهمند امــــا عزیز تواند...
سلام مرضی خانم ممنونم که واقعا دلسوزانه تجربیاتت رو دراختیار دیگران قرار میدی .امیدوارم به هرشکلی که هست یه روز ازبینیتون راضی بشین .من خودم واقعا زیاد بینیم مشکلی نداره ولی متاسفانه یه کرمی به جونم افتاده که نه میتونم عمل کنم باحرفایی که دوستان زدن نه جرات میکنم برم عمل کنم.واقعا شبیه دیوونه ها شدم .نمیدونم چرا این فکر ازسرم بیرون نمیره با این همه تعاریفی که شما کردید .انگارگوشام کرشده و چشمام کور.البته بگم من یه اخلاق گندی که دارم اینه که هروقت تصمیم به یه کاری بگیرم بمیرم و بمونم باید اونکار رو بکنم .نمیدونم فقط امیدوارم خدا بهم رحم کنه .الان سه ماهه کل تاپیک رو خوندم .ولی باز ازرو نمیرم .
حرفتون رو خیلی قبول دارم که میگید ما آدم ها فکرمیکنیم این مشکلات برای بقیه است ولی واقعا باید ایمان داشته باشیم که ماهم هرچقدر ریسک پذیر باشیم ممکن هست اون مشکلات شایدهم بدتر برای خودمون اتفاق بیفته .شدم مثل اون بچه ای که هی میگن جیز دست نزن میسوزی ولی خودم میخوام امتحان کنم.
سانازی: بینیت تقریبا فرم قبل از عمل منه فقط پایین من گوشتی بود ببن خنده هات خیلی شیرین و خوشگله بعد عمل جون بینی سرش میره بالا خندت خراب میشه من جات باشم عمل نمی کنم که هیچ پروندشم می بندم دیگه هیچ وقت بش فک نمی کنم به حرف هیچ کسم گوش نمی دم این همه ریسک و می خای تحمل کنی واسه یه ذره بالا تر اومدن بینی؟!!
مرضیه جان اگه طبیعی عمل کنم بازم بد میشه؟؟😔خودم قبول دارم بینیم اونقدرام بد نیس فقط میخوام فرمشو اصلاح کنم اصلا نمیخوام کوتاه بشه
سختــــ است همــــزیستی دائم باکســـانی که دغدغه هایت را نمیفهمند امــــا عزیز تواند...
مهرسا: خواهش می کنم عزیزم منم دقیقا مثه شما بودم فک کردم تصمیممو که گرفتم بذارمش زمین دیگه عمرا برش دارم. اطرافیانم تشویقم کردن تو عرض 4 ماه تا تش رفتم همش دارم حسرت می خور کاش بیشتر تحقیق می کردم همش تحقیقم روی دکترا بود روی چرایی عملم نبود که از عمل دنبال چیم من تیاتر بازی می کنم(تمام میمیک صورتم از بین رفته) زیبایی خندم از بین رفته می گم یه کم سرچ در مورد روانشناسی عمل بینی و اینا بکنی بد نیس منم از این به بعد لینکاشو می ذارم بخونید الکی انگ زشتی به خودت نزن گلم هیچ وقت دماغ طبیعی مثه دماغ عمل شده نیس دماغ عملی تا عمر داری باید مواظبش باشی
سانازی: منم طبیعی می خواستم زده فانتزی کرده هر چیزی از انسان دو پا بر میاد ریسک و اگر می تونی بپذیری برو زیر عمل اما اشتباه محضه اگر مشکل انحراف و پلیپ و... نداری این همه ریسک و استرس قبل و بعد عمل و قبول کنی تازه نصف عمل دست دکتره بقیش به بدن خودت بستگی داره چه قدر مطمینی بدنت به داروی بیهوشی جواب بد نده پوستت افتاده نشه، جوش نزنی، تنفست خراب نشه و.... خوشگلی میخای تغییر کنی برو مژع بکار، موهاتو مش کن جه می دونم هزار تا کار دیگه خودت می دونی دکتر بری هیچ وقت نمیگه عمل نکن می گه ... درصد بهتر میشی هیج وقت نمی گه به چه قیمتی از من گفتن بود اجازه ندارم عکس بذارم ببخشید
آخه خندیدنی نوک دماغم تا دهنم میاد😐کاش یذره بالا تر بود با قوزش اونقدر مشکل ندارم والا
سانازی خب قشنگی خنده به یه ذره پاییین اومدن نوکشه تازه کجا تا دهنت میاد مطمینا باش عمل کنی اول از همه خندت خراب میشه ایشالا که هیچ مشکل دیگه ای پیش نیاد چون می برن نوک بینی و بالا بعد چون پایه می ذارن سفت وای مسه بخندی پشت لبت چین می خوره این دفعه به خنده کساایی که عمل کردن دقت کن تو رو خدا انگ رو خودت نذار همه بعد عمل بهم میکن قبلت خیلی جذاب بودی نمی گن خوشگل بودی، می گن جذاب الان من کاملا شما رو یه چهره جذاب طبیعی می بینم
هوفففف نمیدونم ،حرفات یه خورده قانعم کرد ولی وقتی برم جلو آینه همه چی فراموش میشه!البته اینم بگم چندساله قصد عمل دارم ولی تا الان جرأتشو پیدا نکردم ،شایدم پیدانکنم هیچوقت
2810