2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
http://jamejamonline.ir/online/1479377814453604574/%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%B4%DA%AF%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%DB%8C%D8%BA تو رو خدا اینو بخونید دکتر امیری زاد رسما میگه هیچ وقت نمی پرسیم از بیمار که چرا می خاد عمل کنه، در حالی که کشورای دیگ یه تست روانشناسی قبل از عمل می گیرن مملکته ما همه چیش رو هواس
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
سانازی: جلو آینه زیباییهای دیگتو ببین خدا رو شکر کن بینیت یاد نگار جواهریان منو میندازه اون زشته؟ اون عمل کنه زشت میشه تمام نمک چهرش میره با دماغت تواینه حرف بزن نازش کن باش دوست شو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش میتونستم دوسش داشته باشم ،ناشکر نیستم ولی زیبایی دراون حد ندارم ،پوستم که اصن داغونه
سختــــ است همــــزیستی دائم باکســـانی که دغدغه هایت را نمیفهمند امــــا عزیز تواند...
سانازی: ببین نمیدونم همین سن 20 سال که زدی سنته یا نه اگه همینه مقتضای سنته اینحور دقیق باشی رو همه چی همه هم سن و سالاتم مثه خودتن واسه همین حس عقب موندن از جو دوست و اشناس اگه پوستت خوب نیس برو برای درمانش بیشترین و بهترین تغییرو می کنی هر تصمیمی می گیری ایشالا بهترین نتیجه رو بگیری
مرسی عزیزم حرفات کمی آرومم کرد ،قبلا یه مدت بیخیالش شده بودم ولی وقتی دوستم عمل کرد و بینیش خوب شد بازم فکر عمل افتاد به جونم ،امیدوارم که بتونم ببنیمو دوس داشته باشم ،آره بیست سالمه
سختــــ است همــــزیستی دائم باکســـانی که دغدغه هایت را نمیفهمند امــــا عزیز تواند...
سلام ساقی جان... قربون شما ...ای خدا رو شکر خوبیم...ماساژ که میدم ولی دردناک شده استخون بینیم ...حالا پیغام دئاده به دکتر ببینم چی جوابم میده... شما چطوری... ورمت کم شده ؟ اوضاع خوبه ؟
.....be brave , even if you are not,pretend to be
ممنون ترمه جون ، دوست خوبم . من هم باید روزی ده دقیقه ماساژ بدم ، اما کنارای بینی رو به صورت عمودی . راستش من با ورم قسمت کنار بینی که به زیر چشم وصل میشه البته از بالا تا پایینش که حس میکنم قبلا استخون بوده مشکل دارم و دوست دارم ورمش بره . دو روزه به نظرم ورمم بیشتر شده . الان یه عکس میزارم البته تو این عکس مثلا مرمم کمتره .
ساقی جان دیدم قبل عملتم ..نت نداشتم رفتم پشت سیستم مدیرم دیدم ولی دیگه نشد چیزی بنویسم.. بینیت بدم نبوده اما فرم بینی جدیدت دوست دارم ..ورمش بخوابه ان شا ا... که عالی میشه.... اونجایی هم که گفتی ورمش زیاده تا زیر چشم ..چون استخون شکسته شده روش ورم داره ..باید صبور باشی... به من دکتر گفت این کناره ها چون استخون شکسته تا 4 ماه ورم داره ... من اگر بدونم تهش خوب میشه مشکلی با ورمش ندارم.... حالا هفته دیگه ان شا ا... عقد یکی از نزدیکانمه ...همسرم میگه چسب برندار...خوشگلتره ... روحیه دادنش دیدین ؟ و با اجازتون میریم که داشته باشیم اعلام نظر فامیل شوهر رو که تو که بینیت بد نبود !
ضمن اینکه من کلا خیلی ساده پوش و ساده گردم ...هنوز شوهر خواهرم تو شوکه...خواهرم میگه تا چند روز می پرسید : ترمه ؟ترمه خودمون عمل کرده ؟ و بنا براین همه شوکه خواهند شد..
2810