2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
ترمه جان برامدگی سمت راست بینیم هست دیشب که چسبم را عوض کردم به انداره یه عدس بود و یه طرف بینیم هم بیشتر ورم داره و احساس میکنم کجه ولی برامدگیش مشخصه بدیش به اینه ولی دکتر گفت با ماساژ باید بره و اگه نره سوهان میکشه اشکال نداره از اولش بهتر شده بینیم ولی یه بینی پرفکت نیست من بینیم با قبل از عمل مقایسه میکنم خیلی بهتر شده فقطم با خودش مقایسه میکنم انوقوت حالم خوب میشه رفتی دکتر بیا بگو چی شد ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میخوام بیام تهران مطب گردی لطف میکنین دکترایی که تو یه محدوده هستن برا بینی گوشتی و بتونم یک روز برم رو بهم بگین ؟مثلا کدوم دکترا نزدیک مطلب دکتر یحیوی تو حدوده ونک هستن که کارشون هم برا بینی گوشتی خوب باشه و ارزش رفتن داشته باشه ؟ اگه از ساعت حضور بیمارا هم اطلاع دارین بگین که تنظیم کنم کی کدوم رو برم ؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
بچه ها جون کدوم دکترا بهم پیشنهاد میدین برم مطب گردی؟ من دماغم گوشتیه کوتاهه و خودش تیغه صاف و سربالاست فقط نوک بینیم گرد و غضروف بزرگ داره و سوراخا بزگ و ارتفاع بینیم زیاده میخوام شیک طبیعی عمل بشه و کلاچون ایراد خاص نداره فقط کوچیک و جمع و جور شدن سر بینی و کم کردن ارتفاع برامم مهمه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
آناکارنینا اگر مصمم به عمل هستی همون یحیوی از همه بهتره من سه تا نمونه عالی از شهریار دیدم گوشتی.یعنی به نظرم نهایت کاری که میشه برای بینیت انجام بده رو انجام میده یه بنیه گوشتی افتاده قوزدار رو عین عروسک در اورده بود.دوتای دیگه هم عالی.تو اون سمت میتونی به منافی هم سر بزنی و سمت ونک به محبی کامیابی هم سر بزن کارشون خوبه
بهار: قبل از عمل بینی من بالاش استخونی بود پایینش گوشتی و از بالا تا پاییت تو به راستا. قوزم داشتم و به کوچولو افتادگی داشتم در حد 2 میل دماغم قشنگ نبود اما برا صورت خودم بود ارجینال خودش بود اما بعد عمل دو میل افتادگی رو 1سانت برده بالا و دماغمو کوتاه کرده قوس داده و کلن دماغمو کوچیک کرده یعنی یه دماغی که برای دافا درست می کنن در حالی که من یه آدم سادم و بش قبل عمل گفتم طبیعی طبیعی من 28 سالمه بچه نیستم منو مسخره درست نکنی اما... نمونه هاش هیچ کدوم اینجور نبودن فک نکنیین کم تحقیق کردم
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
جوجیانا: نمب دونم واقعا می خوام تررمیم کنم یا نه. اینقدر اعتمادم از بین رفته واقعا نمی دونم. تازه از اون همه دماغ من که می تونس با یه تراش 1 میل 2 میل یه چیز طبیعی در بیاره زده داغون کرده الان باید بدنم تیکه پاره بشه غضروف از گوش یا دنده در بیاره تا درست کنه آیا بشه ایا نشه..
آنا کارنینای عزیز: خواهرانه بت می گم خواهر من قبل از عمل اینا رو به من نگف اگر می گف با همین قیافه شناختیمت و دوست داریم شاید عمل نمی کردم عمل نکن من چهرتو ندیدم اما اگر واقعا دماغت اینقدر قشنگه و مشکل کوچولو داره عمل نکن. من مشکل انحرافم داشتم و عمل کردم پشیمونم. برو جلو اینه خدا رو شکر کن به خاطر داشته هات
به نظرم این توصیه های اول تاپیک یکی در میون باید تکرار بشه که ریسک عمل بالاس، خیلی بالاس اگر خدایی نکرده دماغتون کج شد، سوراخا تا به تا شد، مدل دماغی که عمل کردید بهتون نیومد رو می تونید تحمل کنید اقدام کنید اگر فک می کنید می ارزه اونم نمونه 6 ماه به بالا ببینید نگید برا این بد شد برا من نمیشه به خدا منم همین فکر و می کردم
من یه آدم موفقی تو جامعه بودم هزینه عملمو خودم دادم هیچ کس از اطرافیانم نگف عمل نکن فقط فقط دکتر نادریان که باش ویزیت شدم گف زیبایی چهرت اونقدر هس که دماغش توش گمه اومدم به نزدیکانم گفتم بهم خندیدن (اینا رو می گم قدر اطرافیانتون که دوستون دارند بدونید) تو عرض 4 ماه گشتم برای عمل اونم گفتم شاید 10 سال دیگه پشیمون بشم که عمل نکردم و رفتم زیر تیغ هنوز که هنوزه باورم نمیشه من عمل کردم. مالیخولیایی شدم قبلا همه تو نگاه اول چشم و لبامو می دیدن الان دماغم تو چشمه همه باهام حرف می زنن دماغمو می بینن 4 ماهه خونه نشستم میگم معجزه میشه، نمی تونم با چهره فانتزی که برام ساخته کنار بیام پدر و مادرم بعد از عملم به خاطر حال خرابم ناراحتن که خودت خاستی نمی تونم بهشون بگم که چرا پشبمونم نکردید؟ چرا بهم نگفتید همین جوری قبولت داریم؟ پدر مادرن ناراحت میشن نمیتونم ببینم ناراحتیشونو فقط دارم خود خوری میکنم خوشی زیر دلم زد تو فامیل سر بودم الان حجاب می گیرم خجالت می کشم از قیافه مینیاتوریم هر چی فک میکنم دنبال چی بودم، زیبایی؟ داشتم تغییر؟ خب کچل می کردم... موهامو دو رنک می کردم فقط کافیه پای آدم به مطب گردی باز بشه آدم مسحور میشه ببشنید چند بار می گم چشاتونو وا کنید
هیچکس اون زمان که من تاپیکو می خوندم از نارضایتی نمی گف نمی دونم چه سریه که ناراضیا هیچی نمیگن میگم کاش با سارا زودتر آشنا می شدم اون زودتر از من عمل کرده بود ومنو پشیمون کردم کاش یکی می زد تو گوشم که می فهمی داری چه کار می کنی؟ روز عمل انگار می خواستم برم ارایشگاه اینقدر خوشحال بودم اما حالا... متاسفانه ادم رو این خط بیفته مسحور میشه و نمی فهمه داره چه کار می کنه می ره مطب نمونه های خوب میبینه وسوسه می شه باید یه ادم منطقی باش حرف بزنه اگه حاضره قبول کنه ریسکا رو بسم الله ایشالا بهترین نتیجه رو بگیره
2810