2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با آزمایش و پولی که تو بیمارستان به بهونه مختلف ازامون میچاپیدن نزدیک به ۸ تومن شد یعنی منظورم اینه که دکترم هم ارزون نبوده البته بعد فهمیدم این دکتر کلا گرونتر میگیره و سابقه و تجربه زیادی نداره و عملاش هم زیاد نبوده فقط منشیش به دروغ بهم گفت ۳۰۰۰ تا عمل انجام داده و کلی مریض از کویت و دبی و قطر داره که بعدا فهمیدم همش دروغ بوده و تبلیغ الکی میکرده هرروزم زنگ میزد خونمون میگفت زود بیا برای عمل که دکتر نوبت عملاش پر میشه
آدرینا من ایران زندگی نمیکنم جایی که هستم اغلب سرده و برفی واسه همین بینیم به شدت ورم میکنه و اذیتم میکنه هم اینکه اینجا هیچکس بینی کوتاه و سربالا نمیپسنده من به دکترم گفتم بینیم کوتاه نکن گفتم کاملا طبیعی میخام جالب اینجاست بینی من اصلا گوشتی نبود پوست بینیم نازک بود الان دماغم گرد و کوتاهه با سوراخای که اصلا ربطی بهم ندارن
من قبل عملم پیش دکتر ضمیری هم رفتم جراح فک و صورت هست کارش هم خوبه بهم گفت بینیت کاملا متناسب با چهرت هست و اصلا دست به صورتت نزن ترکیب چهرت بهم میخوره فقط پشیمونم که چرا به حرفش گوش نکردم صورتم خراب کردم
دوستان خوب سلام ممنونم از لطف همتون ...حالم خوبه ... اون شب حال روحیم بد بود و چسب بینیم برداشتم انگار یه بهانه پیدا کرده باشم گریم گرفت... حرف همتون قبول دارم و مطمئنم که ورم هستش ....امیدوارم همگی بهترین نتیجه ها رو بگیریم....
.....be brave , even if you are not,pretend to be
شادی و ترانه جان : دیروز زنگ زدم مطب و پرسیدم چند وقت یه بار باید بیایم ؟ منشیشون گفتند میتونید هر دو هفته یه بار یا یک ماه یه بار بیاین.... بنابراین حد اقل یک ماه یه بار بریم... من برای چهارشنبه وقت گرفتم یه سر برم ...هم چسب خیالم راحت شه هم دوباره دکتر منو ببینند... شادی جان اون برامدگی روی بینیت در چه اندازه ایه و کجای بینی ؟
.....be brave , even if you are not,pretend to be
2810