2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015467 بازدید | 66527 پست
کاربران عزیز با سلام خواهشمند است در پستهای خود از نام بردن پزشکان و جراحان جدا خودداری فرمایید. در ماههای اخیر به دستور پلیس فتا آی دی کاربران زیادی که شاکی خصوصی داشتند پیگیری شد. برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل و شکایت پزشکان لطفا ملاحظه بفرمایید. تا برای شما و تاپیکها مشکلی بوجود نیاید
از همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم
هر جا از دکتری اسم بردید پاک کنید برای شما و سایت مشکلی پیش نیاد
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
دوستان تو همین تاپیک از کاربری شکایت شده از ظرف دکتر رعایت کنید مشکل براتون پیش نیاد
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام یکی از آشنایان ما پیش دکتر سید جواد محمدی که مطبشون در میدان کاج می باشد عمل بینی انجام داد ،شدیدا از ایشون ناراضی هستن زیرا دکتر هیچ یک از مراقبت های پیش از عمل را به ایشون گوشزد نکرده بود و پس از عمل پاسخگوی مشکلات ایجاد شده هم نبود(فردی که عمل شده از من خواست که این مطلب رو اینجا بنویسم تا به دیگران اطلاع رسانی شود،لطفا این پست را پاک نکنید و بنده پاسخگوی هرگونه مساله ای از نظر حقوقی می باشم)
راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .
این تاپیک مسخرهترین تاپیک هست که وجود داره من تجربه هام نوشتم تا بقیه اشتباه نکنن ولی تمام پستهام بدون اطلاعم پاک شده اگه خودم قبل عملم تجربه های کسی درمورد دکترم خونده بودم هیچوقت این اشتباه نمیکردم و پیشش عمل نمیکردم این تاپیک فقط برای تبلیغ بعضی دکتراست خوب وقتی از عملت ناراضیهستی و میدونی یه دکتر خرابکاره باید به بقیه اطلاع داد تا اشتباه نکنن من که دکترم واگذار کردم به خدا راستش جرات ندارم اسمش بگم از بس این دکتر بیکاره و کار خودش و کلاغاش تبلیغه و همه سایته هم هستن میترسم بگم واقعا ازام شکایت کنه البته ترسی ندارم چون هر دکتری که رفتم بهم گفته حق شکایت از دکترت داری ولی راستش حوصله اینکارارو ندارم
من که کلا دیگه هیچ سایتی نمیرم بزرگترین اشتباهم این بود که از طریق سایت و اینستاگرام دکترم انتخاب کردم به همه هم پیشنهاد میکنم برای انتخاب دکتر حضوری برید مطب و با مریضا حرف بزنید و خودتون بینیهاشون ببینید
سلام دوستان . من یه ماه پیش بالاخره رفتم پیش دکتر سامی . ایشون گفتند که قبل از عمل بینی باید چونه ام جراحی بشه . و دکتر بیات که متخصص فک و صورت هستند رو معرفی کردن . (به دلیل کوچک و یه کم عقب بودن چانه . و گفتن پروتز برای من مناسب نیست و چونه باید جراحی بشه) . حالا من خیلی میترسم اصلا فکر نمیکردم جراحی چونه هم لازم باشه . کسی هست با دکتر بیات جراحی چونه کرده باشه ؟
2810