2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
محسن آقا من سینوزیت شدید دارم و دکترم خودشون اجازه عمل ندادن منتها دارونوشتن و الانم واسه بهبود سینوزیتم تحت درمانم اما منظور من اینه که تنفسم اگه بهتر نمیشه حداقل ظاهر خوبی داشته باشه بینیم وگرنه هیچگاه حاضر نمیشم ریسک کنم و اگه بدونم تنفسم بدتر میشه اصلا عمل نمیکنم (همونطور که سالهاست با این بینی سر کردم) هرچند دکتر سجادیان خوشبختانه خودشون روی این قضیه حساس هستن و گفتن تا بهبودی کامل اجازه جراحی نمیدن خواستم ببینم عزیزانی هستن که حین عمل جراحی زیبایی ، همزمان اقدام به جراحی سینوزیت کرده باشن و سینوزیتشون هم درمان شده باشه یا خیر؟!
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آتیه جان آدرس کامل و شماره تماس دکتر ابیانه رو لطف میکنی بمن بدی؟* میخام برم ویزیت یشم...... بینی من گوشتی نمیدونم بنطرشما دکتر ابیانه برای بینی گوشتی من مناسبه؟میتونه خوب عمل کنه؟* من مدل طبیعی خیلی خیلی شیک دوست دارم. بینی نیمه فانتزی دوست دارم؟
سارا جان میشه یه عکس از بینیتون بذارین شاید در اون حد هم که فک میکنی خراب نشده باشه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
کاربران عزیز با سلام خواهشمند است در پستهای خود از نام بردن پزشکان و جراحان جدا خودداری فرمایید. در ماههای اخیر به دستور پلیس فتا آی دی کاربران زیادی که شاکی خصوصی داشتند پیگیری شد. برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل و شکایت پزشکان لطفا ملاحظه بفرمایید. تا برای شما و تاپیکها مشکلی بوجود نیاید
از همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم
هر جا از دکتری اسم بردید پاک کنید برای شما و سایت مشکلی پیش نیاد
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
2810