2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
هستی جان شما دکتر حامد عباسی رو میشناسید؟راستش من کارای دکتر یحیوی رو روی سایتشون و اینستاشون دیدم خییییلی خوشم اومد ولی شنیدم که یکی از مریضاشون برای ترمیم رفته پیشه دکتر عباسی به خاطره همین دودل شدم
در پاسخ به هستی جان، من 4 بار تا حالا مطب ابیانه بودم، اون خانمی که پذیرش می کرد (تا پارسال) که یه خانم میان سال بود که به عمرش هم یه قلم آرایش گمونم نکرده بود...چه برسه به عمل بینی...خیلی هم خانم خوبی بود...اصلا به کسایی که می یومدن مطب گردی نمونه ببینن کار نداشت...حالا من نمی دونم منشیش عوض شده امسال یا نه... چندتا از دوستام هم باهاش عمل کردن مشکل تودماغی حرف زدن نداشتن، مریضای تو مطبم من ندیدم چیزی... من خودم هنوز عمل نکردم، ااما از بین این همه مطبی که رفتم ابیانه یکی از بهترین ها بود، مطب الهی، صفایی و کوچک زاده و جهاندیده هم می خوام برم بعد تصمیم بگیرم. اینو گفتم واسه این که ثابت کنم دلیلی برای طرفداری بی جا از ابیانه ندارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مجدد متاسفانه گویش بعضی دوستان اصلا جالب نیست.من با دکتر ابیانه مشکل شخصی ندارم.بینی شما زیبا و شیک بینی بقیه عجق وجق و ... بگذریم... فکر کنم منشیشونو میگید الما جان.از عید به بعد یه دختر جوونی برای گرفتن سوابق اضافه شدن. پریانکا جان خودش مخالف قوس و... هست.به من اینطور گفت. من چهره شما رو ندیدم اما اگه فکر میکنی قوس بهت نمیاد به نظرم یه سر بهش بزن.به نظر دکتر متعهدی میاد. ونوس جان نمیشناسم عباسی رو. یحیوی رو نمونه هاشو دوست دارم. مسعود صحراییان یکم پهن بود کاراش و به من نمیاد دکتر شهسواری و شاهین صحرایی به نظرم خیلی عروسکی کار کرده بودن. دکتر مقدم فرم خوب بود اما من همچنان تصمیمی نگرفتم برای خودم.انگار وسواسی شدم
سلام مجدد متاسفانه گویش بعضی دوستان اصلا جالب نیست.من با دکتر ابیانه مشکل شخصی ندارم.بینی شما زیبا و شیک بینی بقیه عجق وجق و ... بگذریم... فکر کنم منشیشونو میگید الما جان.از عید به بعد یه دختر جوونی برای گرفتن سوابق اضافه شدن. پریانکا جان خودش مخالف قوس و... هست.به من اینطور گفت. من چهره شما رو ندیدم اما اگه فکر میکنی قوس بهت نمیاد به نظرم یه سر بهش بزن.به نظر دکتر متعهدی میاد. ونوس جان نمیشناسم عباسی رو. یحیوی رو نمونه هاشو دوست دارم. مسعود صحراییان یکم پهن بود کاراش و به من نمیاد دکتر شهسواری و شاهین صحرایی به نظرم خیلی عروسکی کار کرده بودن. دکتر مقدم فرم خوب بود اما من همچنان تصمیمی نگرفتم برای خودم.انگار وسواسی شدم
سلام دوستان من اهوازم میخوام جراحی کنم قاضی پور مد نظرم بود ولی چندتا مدل دیدم ازش خوشم نیومد الان سرافراز و قاسمی و ختمی مد نظرم هست کسی میشناسه و کاراشونو دیده بینیم استخونیه و کم کاره
الحمد لله رب العالمین ...

سلام منم میخوام عمل کنم دکترحسینی وقاسم زاذه مدنظرم بودکارای حسینی روخیلی خوشم اومدتواینستا.. ولی مشکل اینجاس که این دکتراتازه مشهورشدن یعنی کارقدیمی ازشون ندیدم که مطمان بشم بعدهامشکلی پیش نمیاد
2810