2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان.از بینی یکی خوشم اومد اسم دکترشو پرسیدم گفت پیش دکتر ابیانه عمل کرده.خییییلی خوب و طبیعی و شیک. 3 سال از عملش میگذشت بدون هیچ مشکلی.یه نمونه هم از دکتر سعید گودرزی دیدم اونم خوب و طبیعی بود ولی چسب داشت.ان شالله یکشنبه میرم مطب ابیانه گزارش میدم.این سومین نفری بود که اسم دکترشو پرسیدم و با ابیانه عمل کرده بود و واقعا خوب و طبیعی بود.از ابیانه تاحالا بد نشنیدم ناراضی هم ندیدم.اگر کسی اطلاعاتی درباره ی این دکترایی که گفتم داره لطفا بگه. اگر دکتر بهتری هم میشناسید معرفی کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود به همه سارا: برای ورمه نگران نباش به مرور زمان اکی میشه sara: فقط ساریخانی رو میشناسم سروه: چی میخوای بدونی از نادریان؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سروه من تاحالا ناراضی ندیدم به پره دست نزنه و خوب عمل کنه نشونه مهارت دکتره بهش میگن عمل بسته مزیتش اینه که جای بخیه ندارید و بینی طبیعی تر به نظر میاد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
فرنازی برای کاهش ورم بلد باشی یهتره
سروه جان اولا که سابقه ی جراحی خوبی داره و خییییلی هم فکر نمیکنم تازه کار باشه.من دوتا نمونه ی سه ساله ازش دیدم که عالی بودن.ثانیا بعضی دکترا هستن که چندین سال سابقه و به قول خودشون تجربه دارن،ولی خیلی خرابکاری میکنن.به نظرم به کارش نگاه کن نه سنش.من اگه خودم تو مترو و ..... نمونه کارشو از نزدیک نمیدیدم شاید باورم نمیشد که انقدر کارش خوب باشه.اصلا هم بینی هاشون فرمشو از دست نداده بود.ولی دو تا نمونه از سجادیان دیدم که کاملا دفرمه شده بود.یکیشون که بعد از 5 سال قشنگ کج و معوج بود و افتادگی پیدا کرده بود.بینی که تغییر شکل بده که ارزشی نداره! فکر کنم هرچی باشه از سجادیان بهتر باشه.حالا ان شالله برم مطبش نمونه هاشو ببینم میفهمم قابل اعتماده یا نه.
2810