2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
شمیلا جون راستش اصلا نگاه نکردم ببینم بخیه کجاها خورده...فقط پرستار که گاز استریل و عوض کرد گفت بخیه هات از زیره...دیگه نمیدونم جایه دیگه ای هم هست یا نه
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محدثه جون من لاین ندارم عکسم تو پیج دکتر هست بگرد پیدا کن ردیف 11 از بالا محدثه میخوای چونتم پروتز کنی؟ منم سال دیگه میخوام باهاش پروتز کنم چه اطلاعاتی میخوای سوالی داری بپرس استرس نداشته باش عمل خاصی نیست خیلی راحته خیلیم آنچنان تغییری نمیکنه آدم منظورم اینه که قرار نیست اتفاق خاصی بیفته که استرس داری
مرسی نرگس جون بابت دلگرمیت شما نوت بینیت چی بود .؟واینکه درمورد پروتز چونه شما ازش کار دیدی نزارم چونم کج بشه و کلا اگر اطلاعی درمورد پروتز چونه داری بهم بگو ممنون میشم و اگر چونه ضربه بخوره پروتز خراب یا کج نمیشه؟من کلا اونقدر چیزی دربارش نمیدونم ممنون میشم کمکم کنید وچند درصد احتمال داره که بدن پروتز قبول نکنه و پس بزنه .درد داره یانه چه مراقبتایی میخواد ببخشید خیلی سوال کردم
فرنازی تامپون کشیدن درد نداره راحت میشی خیلی هم خوبه اولش که در میاره تنفست تا یکی دو ساعت خوبه اما باز گرفته میشه باید مرتب شست و شو بدی محدثه بینی من کاملا استخونی پوست نازک بود نه من ازش کار ندیدم قراره دکتر از نمونه هاش برام عکس بگیره اطلاعات خاصی هم ندارم فقط میدونم عملش از بینی راحتتره تو عمل پروتزت رو اکی کردی؟خود دکتر در مورد این چیزها چیزی نگفت؟ والا من در موردش زیاد تحقیق نکردم خیلی احتمال این چیزها که گفتی کمه الان خیلی پروتز میکنن و راضین هر عمل جراحی یک درصد خطایی داره دیگه نمی تونم بگم کلا این احتمالات نیست اما خوجل شدن همینه دیگه ریسکشو قبول باید کرد
نرگس جون نه عزیزم هنوز اوکی نکردم اگر دکتر برات نمونه فرستاد میشه برای منم بفرستی منم اطلاعی ندارم میترسم کج و کوله شماره دیگه برا خوشگلی باید ریسک کنی نمیدونم هنوز برای پروتز دو دلم ام خود دکتر گفت خوب میشی پروتز کنی
فکر نکنم تا هفته دیگه بفرسته دو ماه میخواد بفرسته اگه چونت واقعا از نظر خودت عقبه و احتیاج داره و ارتفاع بینیت از نیم رخ زیاده حرفش رو گوش کن و بذار بعدا مثل من پشیمون نشی دکتر عکس تو رو برام بفرسته ولی من تو پیج دکترای دیگه پروتز دیدم خیلی رو صورت و نتیجه جراحی بینی تاثیر مثبت داره خیلی صورت رو شیک میکنه
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩﻛﺘﺮ ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﺟﺎﻱ ﺑﺨﻴﻪ ﻫﺎﺵ ﻣﻲ ﻣﻮﻧﻪ اﻵﻥ ﻳﻪ ﻋﻜﺲ ﺗﻮﺳﺎﻳﺘﺶ ﺩﻳﺪﻡ ﺑﻌﺪ 10 ﻣﺎﻩ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺪه ﺟﺎﺵ ﻳﻌﻨﻲ اﺻﻼ ﺩﻛﺘﺮ ﻛﺮﻣﻲ ﭼﻴﺰﻱ ﻧﻤﻲ ﺩﻩ ﺑﺮاﻱ ﺟﺎﻱ ﺑﺨﻴﻪ ﻳﺎ اﺻﻼ ﻧﻆﺮﻱ ﺩﺭ اﻳﻦ ﺑﺎﺭﻩ ﻧﺪاﺭﻩ ﭼﻮﻥ ﻛﺎﺭاﺵ ﻓﻘﻄ ﻫﻤﻴﻦ اﻳﺮاﺩﻩ ﺑﺰﺭﮒ ﺭﻭ ﺩاﺭﻩ ﻭﻟﻲ ﺩﺭ ﻏﻴﺮ اﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ ﻛﺴﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﺎ اﻳﺸﻮﻥ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻦ ﻟﻂﻔﺎ ﻧﺮﮔﺲ ﺟﺎﻥ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻲ...
2810