2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سلااام ، آسمان ارغوانی از اطلاعات خوبت خیلیییی ممنونم ، اگه در مورد رضا ساریخانی و دکتر ناصر جوادی پروانه هم اطلاعاتی داری خیلیییی ممنون میشم که بگی ، یا اینکه اونجا از دوستان در مورد این دوتا دکتر هم سوال کنی ، بازم ازت ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سحر بانو جان من د با برای مشاوره پیش دکتر میلانی رفتم و برام از نیم رخ طراحی کردن.یکی ار آشناها پیش ایشون عمل کرده بود و راضی بود.وقت عملم تلفنی بود و منشی گفت یک هفته قبل آزمایشامو ببرم. نالالا جان به من گفت تقریبا 5.5 میشه هزینش البته من بینیم انحراف شدید داره. من خودم کارای استخونیشو بیشتر دوست دارم خیلی تمیز و صاف
سلنا جان ابیانه به من گفت بعد از عمل کسی نمیفهمه عمل کردی(اگه قبلا ندیده باشه)در این حد طبیعی یعنی.من خودم دوست داشتم یکم فانتزی باشه محدثه جان م میدونم ک 8.5 میگیره و طبیعی عمل میکنه
نرگـــــــــــــس...:))))) فک کنم چهارشنبه تو مترو دیدمت...به احتمال 90 درصد خودت بودی... ایستگاه شهید بهشتی...تا اومدم بیام جلو سلام کنم ببینم خودتی یا نه رسیدم باید پیاده میشدم..:( ولی ذوووق مرگ بودم.. بینیتم عااالی شده...الکی هی ایراد میگیری بچه...با اون مژه هات :D ولی اخه تو این شهر به این بزرگی :)))) خیلی جالب بود :D نمیدونم منو دیدی یا نه ... ولی یه شالگردن سبز یشمی گردنم بود :D
ونیتا : مبارک باشه عزیزم . من تا یه ماه راستش طاق باز و صاف میخوابیدم :D میترسیدم یه چیزی بشه ... ولی انگار دیگه بعد 10 روز اشکال نداره...بازم از دکترت در موردش سوال کن ... یه کم سختی بکشی بهتر از اینه که خدای نکرده بعدا مشکلی پیش بیاد . چسب هم تا 2 3 هفته خیلی مهمه چجوری زدنش...اگه بتونی بری مطب دکتر یا دستیارش واست بزنه بهتره...اگه خودتم میزنی حواست باشه کج اینا نزنی... بعدشم تاثیر داره ولی نه به اندازه ی 2 3 هفته بعد از عمل .
نانا لا : من با دکتر سجادیان عمل کردم و راضیم ... قبل عمل هم خیلی تحقیق کردم و مطبش رفتم نشستم...بینی من گوشتی بود ... به شخصه از بینی های گوشتیش که عمل میکنه بیشتر خوشم میاد .. شما اگه جزو گزینه هات هست حتما برو مطبش بشین خودت ببینی دیگه . ولی کلا دکتری نیست که خیلی ناراضی داشته باشه یا کلا بینی رو تخریب کنه..اصلا اینجوری نیست .
بچه ها اگه کسی پیش دکتر سجادیان عمل کرده یا کاراشو از نزدیک دیده منو راهنمایی میکنه؟ من تصمیم گرفتم با ایشون عمل کنم بینیم استخوانی و قوزدار با انحراف تقریبا شدید و کمی کج هست به نظرتون دکتر سجادیان میتونه بینیمو به خوبی صاف کنه؟از لحاظ تنفس کسی دچار مشکل نشده بعد از عمل باایشون؟کمک لطفا ممنون
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
مرسی فاطمه جون از لحاظ تنفس کسی مشکلی نداشت؟صاف شدن بینیم خیلی برام مهمه شما که از نزدیک کاراشو دیدی بینی رو خوب صاف میکنه؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
فاطمه جان من مطب دکتر سجادیان رفتم برای معاینه بهم گفت به احتمال زیاد بینیت بعد از عمل نامتقارن میشه به نظرت به حرفش گوش کنم یا نه کلا اینجوری میگه ک اگه بعدا چیزی شد من حرفی واسه زدن نداشته باشم؟؟
2810