2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر دوستان .......

با عرض معذرت این پست در تاپیک ترمیمی هم هست اما صلاح دونستم تا متن کامل رو اینجا هم بزنم ..واسه اینکه اگه یه بنده خدایی تازه وارد اومد که نمی دونه تاپیک ترمیمی کجاست و چه خبره .... و اصلا این مطلب رو برای کسایی باید زد که هنوز زیاد در جریان اتفاقات نیستن ........
امیدوارم حداقل تا حدی جزیی از جریانات حاکم رو اطلاع رسانی کرده باشم ........

بدون شرح !!!!!!!!!!

بچه ها من چند وقته دچار یاس اقتصادی شدم ! ... کسی نمی دونه اقتصاد دریچه ای به بی نهایت داره یا نه ؟
راستش داستان از این قراره که پولی که زحمت 2 سال کارم بود به پیشنهاد یکی از دوستام توی بورس سهام خریدم....آره بابا بورس دیگه ...بورس!!!!!!!!... درست خوندید ... جان مانی به این قسمتش گیر ندید..بقیه رو بخونید .. ...6 ماه گذشته و حالا سود پیش کش . قیمت سهام عوض انیساط اصل انقباض رو در پیش گرفته و اصل پولمون همچین تا یه قسمتی به فنا رفته و همونم بلوکه شده ... حالا ماییم و انتظار .. حالا تا کی ؟ نمی دونم اما اگه توی ایرانه که قربونش برم اصل غافلگیریش شامل همه از جمله جناب خدا هم میشه و اصلا اسثتثناء سرش نمیشه ....

بچه ها گفتن این قضیه همچین بی ربط به دماغ نیست می دونید چرا ؟....

دوستای عزیز جان مانی منو توی انتخاب دکتر راهنمایی کنید ....

آخه می خوام بدونم ار این آقایان دکتر کسی هست که به جای پول پیش نقد و جیرینگی، سهام شرکت قبول کنه آخه می تونم محضری واگذار به غیر کنم ... واقعیت سهام بدی هم نیست و همین که تا حالا نصف نشده خودش شاهد ماجراست دیگه ...450 تابستون خریدم تا که این موقع ها 700-800 بفروشم اما...اما داره ..اما فعلا اوضاع اقتصادی این مملکت خرابه ..اونم یه کمه و جای نگرانی نداره .... ابدا و اصلا .. همتون می دونید که یا نه؟ نه!!!!راستی یادم نبود توی ایران فقط عاشق خبرای خوبن! .... اگه بورس بالا بره شده وسط برنامه کودک بچه ها م تبلیغ بورس رو می کنن ... اما اگه بورس رو به موت باشه ...هیس ! صداش رو در نیارید فعلا تا آقا پسرا نقد شن و پول بدبخت بیچاره ها رو بالا بکشن ...همچین یه روزه نقد میشن که فردا که شما خبردار شدی می بینی ای بابا در سهام شرکت تخته شد رفت ..بای بای..عاقبت کار من.... اصلا واسه رانت هم که نیست که دوستان!!!!!!....اما به هر حال ار این نظر دمشون گرم که خبر بد رو اطلاع رسانی نمی کنن و بازم نگران سلامتی ملتن . حداقل این کار در پیشگیری از سکته مؤثره .لایک
بگذریم دوستان حالا اگه دکتری هست که پول لازم نیست تا یه سال ؛ این دوست من قول داده تا سال دیگه سهام تا 1800 بالا بره و درش بازش شه دوباره .... راستش آخه این رفیق ما مثل آقایون دکتر همچین اقتصادانه غولی هستش...باور کنید ..اثبات می کنم ....ببینید : لیمیت رادیکال ایکس به توان دو ضربدر قدر مطلق جز صحیح n به توان n منهای سیزده به اضافه......واااااای....صبر کنید بچه ها.... اثبات ریاضیش خیلی سخته جان مانی....منم که سواد درس و حسابی ندارم ..خودمم گیجیدم الان !!!! بذارید همین جوری زیر سیکلش رو که حسابی مسلطم میگم ....ببینید دوستان عزیزم اگه پیش بینی های اقتصادی من 100 به صفر باشه از اون 100 به 1 رو با ضریب اطمینان 1 و یا همون 100 درصد حتما هست ... این یعنی صفر درصد من و یک درصد دوستم و همه میدانیم که 1 بزرگتر و غولتر از صفره.... آیا؟پس اگه 1 بزرگتر و غولتر از صفره پس دوست منم نسبت به من از نظر اقتصادان بودن بزرگتر و غولتره .. به همین راحتی ....
بعضی از آقایون دکترم این نتیجه گیری رو توی کار خودشون یعنی همون جراحی زیبایی ! سر لوحه فراردادن و اون رو موفقیت بزرگ می دونن ...آره دیگه ... یعنی اگه از صد تا مریض یه نفر راضی باشه اون آقای دکترم واسه خودش توی حراحی زیبایی غول میشه!!!!!!!.......جلل الخالق ....... مانی یعنی واقعا میشه؟! ....اجازه بدبد یه بار دیگه فکر کنم ...آره دیگه مانی ...چقدر خنگی مانی !!! ... مگه یادت رفته ابوعلی سینا گفته : نگید توی این دنیا فلان چیز ممکن نیست بگید همه چیز ممکنه تازه دیگه اگه اثباتش کردی که دیگه دیگه ... منم که اثباتشم کردم عجیب ...فک کنم اگه اثباتم رو روی قبر آلبرت (آلبرت انیشتن )بذارم از خوشحالی دوباره زنده بشه!!!!!!!!!
حالا فعلا هیس س س س س س س س دیگه دوستان ! حرفش رو نزنید که الانه دوباره اون کاسه های داغ تره آش پیداشون بشه ..کی بود ؟ چی گفت ؟ ....من!!!!!!..من!!!!!!.. من که نبودم!!! ..والا !!! ... اصلا به من چه .....
اما از این حرفا گذشته توی ماجرای بورس ، شایدشاید شاید این همون یه پیش بینی درست رفیق ما از آب دربیاد ....

یه چیز دیگه دوستان .....اگه ممکنه حتما دکتر تک نرخی هم باشه از اینا که نخوام باشون چونه بزنم و نرخ شمال و جنوبشون حتما یکی باشه ...
این نویدم به آقایون دکتر بدم که دیگه خیالتون راحت ...قراره دلار از سال دیگه تک نرخی بشه و دیگه نمی تونید نرخ رو واسه غریبه ها به دلار آزاد و واسه رفقا و آشناها به دلار دولتی حساب کنید و هم اینکه قیمت دلار دیگه به ثبات رسیده و دیگه نمیشه قیمت دلار رو بهونه کرد ... برید توی یه فکر دیگه ...این که میگم دکترامون اقتصادانن واسه همینها... فربونشون برم... از بس باهوشن دیگه .... .......
میگفتم بچه ها ...اینکه آخه منم خودم اصلا آدم چونه زدن نیستم ... روم نمیشه اصلا ... آخه با آدم تحصیل کرده که نمیشه از این صحبتا بکنم .آخه آدمای تحصیل کرده و با کلاس رو چه به چونه زدن و شیره سر ملت مالیدن ..... اونایی که رفتن خارج که دیگه دیگه...دوستان همون که گفتم... فقط تک نرخی باشه ....

راستی دوستان اگه موردی بود که چک 1 سال تا 6 ماه یا سفته قبول میکنه که دیگه حتما خبرم کنید و اگه مورد داشتید که همین جوری مرامی قبولم داره که دیگه واقعا دمش گرم .. بگید تا همین الان با کله برم واسه عمل و تا سال دیگه قول می دم اگه اگه اگه سهامم رشد کرد و درش باز شد حتما پولش رو می دم و واسه وثیقه شناسنامه بابابزرگه خدا بیامرزم هست فقط مهر باطلی داره ولی سالم سالمه . آبم به برگ هاش نخورده ....به جان مانی

مانی از تاپیک جراحی بینی ثانویه و بروبچ ترمیمی

واقعا دوستان اگه اینا دکترای ما هستن پس منه بی سواد دیگه برم بمیرم ... دوستان من؛ من معذرت می خوام که قسم خورده جان آدما وسلامتیشون نیستم و بازم جناب خدا رو شکر گرچه هاوکینگ لازم نداند .... امیدوارم کاسه ی داغ تره آشا هم دو جانبه عمل کنن و به دکتراشون بگن مانی بیسواد گفت : تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نیست.... همه چی پول نیست ...مشاوره خوب شما می تونه یه عمر زندگی یه نفری که اصلا نیاز به عمل نداره رو بیمه کنه که چه برسه به یه عمل سنحیده شده و درست که دیگه دیگه .... نه اینکه مطبتون رو پر از مدلای عجیب و غریب دلقکی و لنگه کفشی و موازی و خوکی و کلیپسی و تیرکمونی و ..... کنید و به اسم زیبایی به خورد ملت بدین ...بابا حرف ار میلی متره والا...

دوستان ما هم مثل همیشه از حول حلیم کف دیگ و بعد بگیم کی بود ؟ ... من که نبودم !!!
آگاهی دادن و تعریف درست از جراحی زیبایی،مشاوره درست ، وقت گذاشتن ،پول دوست نبودن،دقت بالا،قدرت تصور وزیباشناسی ،باتجربه بودن و از همه مهم تر قدرت نه گفتن در مواردی که دکتری هیچ کدوم از صلاحیت های قید شده رو نداره که ابدا و اصلا ربطی به این ماجرا ها نداره!!!!!!...
راست میگید دوستان ... ابردماغای ما فعلا دارن زندگی لوکس و مدرنی رو به دکترامون نشون میدن پس میشه امیدوار بود که ابر دماغای ما شاید یه روزی هم دلشون واسه خودمون بسوزه چون اگه ما نباشیم دیگه ابر دماغی هم نیست

شاد باشید .............

پی نوشت :
1-کاسه های داغ تر آش لطفا حتما و حتما با کمال احترام سلام مانی رو به آقایان دکترتون برسونید و بگید مانی گفت : هیچ وقت این حرفایی که پشت سر شما زده میشه رو باور نمی کنه!!!!!!!...ابدا واصلا!!!!!!!!! اصلا شوخی این حرفا هم زشته !!!!

2-من اسمی از دکتری نیاوردم که .... کلا انگار این قضیه داره بین همه دکترا همه گیر میشه ........ لطفا به دکتری نسبت داده نشه و بگذارید خود خوانده ها قضاوت کنن ....

پستش توی تاپیک ترمیمی :...لینکش:

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=468613&PageNumber=1043

Saram یکی از دوستای من فوق گوشتی بود زینلی قبولش نکرد با حاتمی عمل کرد مثه همین عکسه شده که گذاشتی...پارسال ۴تومن داد.نمونه گوشتی همین یه دونه رو دیدم باز باید خودتم بری ببینی.فک کنم کار گوشتیش بد نباشه...�
2810