2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
سلا دوستان ممنون از اطلاعات خوبتون کسی از هزینه عمل دکتر سامی خبر داره و این که کسی جدیدا پیش ایشون عمل کرده می تونه بینی هایی که بالاش استخونی پایین گوشتی خوب در بیاره لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام میشه دکتر خوب تو تبریز معرفی کنید که بینی که بالاش استخونی و قوزداره نوکشم غضروفیه و پوستشم ضخییمه را خوب در بیاره؟
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کدوم یکی از این دکترا برای عمل بینی طبیعی مناسب تر هست البته من خودم مطب هر کدوم می رم اما وست دارم نظر شما رو هم بدونم دکتر فتح سامی . خاص احمدی . یزدانفرد. نادریان ممنون میشم اگر جوابمو بدین
من صورتم اینه و میخوام عمل کنم چه کسی رو پیشنهاد میدید صورتم کلا استخونی بینی ام پهنه یه جوری انگار به گونه ام چسبیده و ارتفاعی نداره یعنی اصللا نباید بکوبونه فقط باید پهنی اش رو درست کنه کی پیشنهاد میدید؟
وای منم واسه سه شنبه آینده وقت عمل با یحیو ی رو گرفتم از الان استرسم شروع شده برا خودمم عجیبه که نشد چندبار برم مطبش و نمونه ببینم فقط با توجه به تعریفی که ازش شنیدم بهش اعتماد کردمو دیگه نمیخام منصرف بشم
من چون باردارم وبچه کوچیک هم دارم سخته برم تهران بایددکترم بهم نزدیک باشه مشهدواسم مناسب تره
دوباره میسازمت وطن اگرچه باخشت جان خویش ستون به سقف تومیزنم اگرچه بااستخوان خویش........
mohadeseh هرکدوم از این دکترا دستمزد متفاوتی دارن فتح سامی بین 9 تا 12 میلیون میگیره که خوب هزینه بالایی داره دیگه نادریان هم پولکیه و اگه نخاد عمل کنه یه قیمت پرت بهت میده یه خانمی هم میگفت بعدازچندسال تحقیق بلاخره بین 30 تا دکتر تونستم با یزدانفر عمل کنم و راضی بود خاص احمدی رو نمیشناسم
سلام کمکککککککک الان 2 هفتست چسب میزنم روی بینیم شده پر از جوش های ریز چرکی چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی حساسیت دارمو نمیتونم چسب بزنم ؟؟؟؟؟ گریههههه
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
2810