2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
آلما جان ممنون از توضیحاتت. راستش افلاکی رو دیشب خودم از لیستم خط زدم. وقتی به عکس های عملاش نگاه کردم خوشم نیومد. من دلم بیشتر با دکتر کوهستانی و دکتر میلانی هست چون هم سابقه زیادی دارن هم یه جا یه خانمی می گفت 11 سال پیش عمل کرده با کوهستانی و کلی بلا سر دماغش تو این 11 سال اومده ولی آخ نگفته و خیلی راضیه. عکساشون هم می پسندم اما از نزدیک از کار هیچ کدوم چیزی ندیدم. دکتر ابیانه کاراش خیلی قشنگه ولی خیلی جون هستن. از بی سابقگی شون می ترسم. می شه لطفا اگه رفتی مطب دکتر کوهستانی و میلانی به من تیجه و نظرت رو بگی عزیزم. ممنون. آقای مانی شما نظری ندارید؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الما جون واقا مانی ازراهنمایی هاتون واقعا ممنون خیلی صادقانه ودلسوزانه است من هم ازهمه دوستان راهنمایی می خواستم بینی من غضروفی است همراه باقوز وافتادگی نوک بینی هم دارم صورتم هم نسبتا درشته دنبال یه دکتر کم ریسک وطبیعی کارهستم که هزینه عمل هم از٦تومن بیشتر نشه تابه حال هم پیش دکترکلانتر ودکترمهدی فتحی رفتم که گفتن ٨تومن می گیرن وهمین طور پیش دکتر صحرایی که چون دیدم جای بخیه هاشون می مونه فعلا منصرف شدم اقامانی وبقیه دوستان میشه نظرتون رو درباره ی دکتر غلامرضا احمدی بدونم لطفا منو راهنمایی کنید چون تو این ماه می خوام حتما عمل کنم
دوستان سلام ، از همگی بابت توضیحات و تجربه هایی که در اختیارمون قرار میدید ممنونم ، مخصوصا از آقای مانی ، زهره جان و آلمای عزیز ، من هر روز میام و همه را میخونم ، خودم هم منتظرم که 28 برم مطب رضا ساریخانی واسه مشاوره ، وقتی برگشتم حتما نتیجه را بهتون میگم ، فقط یه سوال داشتم ، میشه هزینه جراحی دکتر کوهستانی و دکتر ابیانه را هر کی میدونه بگه ، ممنون میشم..
دوستان کسی پیش دکتر مجلسی رفته؟؟ همون دوستم که گفتم پیش شهسواری عمل کرده گفت من اول با مجلسی وقت عمل گرفته بودم ولی بعد که مهرش رو تو نسخه دیدم متوجه شدم ایشون متخصص گوش و حلق و بینی نیست و متخصص فک و صورت هستش و در اصل دندان پزشک هست. واقعیت داره این موضوع؟؟؟
سلام و درود به همه دوستان من چهارشنبه بعداز محل کارم رفتم مطب دکتر یحیوی اونم زیر بارون و سرما اصن یه وضعی بود ولی وقتی رسیدم مطب، دکتر نبود ورفته بود دندونپزشکی و دستیارش بود متأسفانه نمونه ندیدم به جز یه خانم که دم رفتنی اومد تو ،دماغش فوق العاده بود ولی هنوز چسب داشت. من طبق تشخیصی که دادم ازش پرسیدم دماغتون استخونی بوده؟؟؟؟؟؟گفت: نه گوشتی بوده ولی انصافا خیلی خوب و جمع وجور بود و اصلا هیچ ورمی تو بینیش نبود.و شیک درآورده بود من وقت عملمو با دستیار دکتر اوکی کردم.یعنی نمونه زنده فقط 4تا اونم با چسب دیدم اما دل رو زدم به دریا و تصمیم آخر رو گرفتم بنظرتون واسه من که دماغ استخونی دارم و به قول دکترم کم کار/ خوب میشه آیا؟؟؟؟//
دوستان اگر کسی از کارای دکتر جوادی پروانه و خاص احمدی و صادقی خبر داره ممنون میشم کمکم کنه . من توی مطب گردیم دکتر جوادی پروانه رفتم مطبش اما متاسفانه مدل بینی از نزدیک ندیدم لطفا راهنماییم کنید.
سلام محدثه جان ، من دکتر جوادی پروانه تو لیستم هست و مطبش هم رفتم ، من هم تو مطب فقط یه نمونه که آقا هم بود دیدم که خوب هم بود ، اما خانم یکی از دوستانمون پارسال با ایشون عمل کردن و خیلیییییی هم بینیشون خوب شده..
بچه ها به نظرتون دکتر محمدرضاگلی کاراش چه طوره؟ آقای مانی شما میشناسید ایشون رو؟ واقعا بین دکتر خلج و گلی و قارونی موندم کدومشون بهته کمک لطفا
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
من امروز اولین تجربه مطب گردی رو داشتم و بسیار تو ذوقم خورد رفتم مطب دکتر ابیانه. خداییش کارایی که ازش دیدم خیلی خوب بود کلی هم اتفاقا مرض انواع و اقسام از 3 ماه عملی تا 1 سال و چسب و گچ بود. همه راضی بودن. فقط یکم سلیقه هاشون با من فرق داشت. مثلا دکتر نوک بینی اکثرا رو تیز و مثلثی کرده بود که من اصلا دوست ندارم. هرچند که دکتر آب پاکی ریخت رو دستم و گفت عمل نکن چون هیچ کاری واسه بینیت نمی شه کرد. آخه بینی من کوچیکه و بالاش خیلی گود و تو رفته . گفت تراش که اصلا نمی شه داد فقط می شه بالاش رو با غضروف پر کرد. کسی از بچه ها هستن که این کار رو کرده باشن؟؟ آخه شنیدم غضروف اضافه کردن خوب نیست اصلا خلاصه فردا می خوام برم پیش دکتر میلانی و دوشنبه هم دکتر محبی وقت داده بهم
2810