2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبید؟! من تقریبا یکم دیگه میشه سه ماه که با سجادیان عمل کردم،درصد رضایتم روی ٨٠ فعلا تا ورما کاملا بره ببینیم چی میشه بچه ها من عید مراسمه عقدمه، خواهشا برام دعا کنید تا اون موقع کاملا خوب شه بنظر منم نظراتتون رو همینجا بگین چون همیشه هست بعدا هم همه میتونن استفاده کنن، اگه روزای اول عمل من اینجا اینقدر خلوت بود ، حتما از غصه سکته میکردم دیگه این که واسه نتیجه هرچیزی بخصوص عمل بینی نیازه که صبور باشید و به دکترتون اعتماد کنید (الکی مثلا من خودم خیلی اعتماد داشتم ) نسبت به دکترا هم تعصب بیجا یا بدجنسی بیش از حد نداشته باشید تا بقیه بهتر بتونن تصمیم بگیرن واسه کبودی:آناناس تازه واسه ورم : چای سبز و بابونه اینا رو یادتون نره دکترایی که من پیشنهاد میکنم مطبشون برین: سجادیان-یحیوی و بعد کامیابی(نیمه فانتزی)- سامی (فقط کم کارا بنظرم)ایشالا بینیای همتون عالی میشه ، واسه منم دعا کنید ، رسپینا ، الینا و رامان جون مطمئنم عمل دومتون با هردکتری عالیه میشه خخخ بازم خیلی حرف زدم بچه ها مرسی از همه ی راهنمایی ها و حرفای انرژیکتون تو این مدت رزا❤️
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سلام من تازه عضو این سایت شدم میخوام بینیمو عمل کنم کسی دکتر یوسف حسینی اقدم تو کرج مطب داره میشناسه؟ یک نفر رو دیدم که پیش ایشون عمل کرده بود خیلی بینیش قشنگ شده اگه کسی اطلاعی داره لطفا کمک کنه
رزی چه عجب از این ورا عکس مماختو نذاشتیا. به سلامتی عزیزم مطمئن باش تا اون موقع ورمات میره بینیتم جا میفته و کلی خوشگلتر میشه واست هم خوشحالم که روز به روز راضی تر میشی. ایشالا خوشبخت بشی با نظر رزی موافقم به دکترتون اعتماد کنید و در هر شرایطی بعد از عمل اینو در نظر داشته باشید دکتر بهترین کاری که بشه رو براتون انجام داده زهره منظورت منم؟ اگه کاری داری بگو منم نزدیک دو ماهه عمل کردم با سجادیان عمل کردم نسبت به بینی قبلیم خیلی بهتره فعلا درصد خاصی واسه رضایت نمیگم چون هر روز در حال تغییر و زوده واسه نظر دادن
نازی جان من خودم دوتا نمونه از کارای حسینی اقدمو دیدم.یکیش طبیعی و خوب یکی هم نسبتا سربالا.ولی همین که بینیش سربالا بود، خودش راضی بود ولی دوتا خواهراش پیشش عملیده بودن راضی نبودن.ولی برو مطبش کاراشو ببین .اگه رفتی گزارش کارشو بده که بقیه ام استفاده کنن
دوستان واسه بینیم که انحراف داره و استخونی و کوچیک، این دکترا :کلانترهرمزی ، شهسواری ، قارونی ، بخشایی ، سرمست ، حافظی ، سامی و تا حدودی راستکاری و ابیانه مد نظرمه. میخوام بینیم طبیعی و شیک بشه و از همه مهمتر اینکه هیچوقت نیاز به ترمیم پیدا نکنم و مشکل بعد عمل نداشته باشم. اگه این دکترایی که گفتم مشکل بعد عمل یا هرچیزی دارن لطفا راهنماییم کنید.ببخشید خیلی حرف زدم.
2810