2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
فرید شما پس سامی بیخیال شو..چون حتما معلوم میشه بینیت عملبه حتی اگه طبیعی عمل کنه. زینلی بهتر طبیعیتر.البته اگه بینیت دراز نکنه بعد تراشیدن کوه استخونت. کلا اینجا من دکتر اونقد طبیعی ندیدم.ولی یه دکتر موسوی بود که خیلی طبیعی بود هزینشم کم بود.کارش خوب و قابل قبول بود.بهش سر زدی. ولی مشهد من یه دکتر دوتا کارش دیدم که خیلی طبیعی و تمیز و شیک بوده.هزینشم 4 اینا بود.میتونی به اونم فک کنی.چون با رفت و برگشتتم نصف عملای دکتراییکه رفتی میشه.دکتر دیگم که مشهد کارش خوبه اسمش یادم رفته الان ولی گرون و طبیعی
عکس بینی صفحه 1709
کتانه خانم من خودم از مشهدم دکترایه مشهدو حتی فکرم نمیکنم بهشون چون نمیخام ریسک کنم ولی نفهمیدم چرا سامیو بیخیال شم!؟! تو سایتش که اقایونو خیلی طبیعیتر در اورده حتی نسیت به زینلی قشنگ تر و طبیعیتر بنظرم
دکتر سامی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ا واقعن.خب پس مشهد عمل بشید خیلی بهتر که.دکترا مشهد حتما سر بزنید.من یه کار جدید از نعیمی دیدم که طبیعی و تمیز بود.ولی حتما دکتر معتمد شریعتی مشهد برین کارش تمیز و طبیعیه.من اگه عمل نکرده بودم حتما بهش فکر میکردم
عکس بینی صفحه 1709
در ضمن همه دکترا ریسک دارن.این سامی که شما میگین هم جز ریسک دارا بود چند وقت پیش. بعدشم تجربه دکتر خیلی مهمتر.سامی تجربش با دکتر نعیمی که چندین ساله عمل میکنه به نظرتون یکیه.
عکس بینی صفحه 1709
کتانه خانم یه جوری میگین انگار سامی ام دو سه ساله عمل میکنه. نعیمی رو نمیشناسم گالری عکسش هم چنتا بینی کم کار هس که همه م خانومن عکس از اقا نیست اصلا. شما چه کار خوبی ازش دیدین ؟؟؟ مگه شما تهران نیستین ؟ چطور شناخت دارین ازش
دکتر سامی
ونیتا جان یعنی فقط طبیعی عمل میکنه ؟ من شنیدم نیمه فانتزی که چون منم خیلی طبیعی نمیخوام . فانتزی هم نمیخوام . نیمه فانتزی دوست دارم چند تا دوستای خواهرم عملیدن میگفتن کارش عالیه تمیز . به ترمیم هم نمیکشه بعدا . من که دیگه خسته شدم گفتم برم با همین کوچک زاده عمل کنم !!! البته دککتر همایون الهی هم میرم ببینم چطوریه
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
چرا من احساس میکنم کارای دکتر سجادیان ظریف نیست .بینیا نسبتا بزرگه .سوراخای بینیاش یکی نیستن . تمام رخاشو زیاد نپسندیدم وای بخدا خسته شدم من باید تو اوایل آبان دیگه عمل کنم چیکار کنم دکترو دکتر فرزان رضایی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نرفته ؟ ونیتا نرفتی ؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall