2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016225 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلناز جونی کل هزینه ای که بهت گفت چقدره؟ منم بینیم استخوانی و انحراف داره از کارای سایت و اینستاش خیلی خوشم اومد پس منتظر خبرت هستم ایشالا همون چیزی بشه که میخای
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نگارین جان بینی جدید مبارک. ایشالله زودتر به بینی جدید عادت کنی. به نظر من بینیت قشنگه. البته قبلشم قشنگ بود، از سه رخ و پایین بینیت عالیه، مخصوصا قرینگی سوراخای بینیت، یه مقدار سربالاست از بغل که فکر کنم بیاد پایین یه ذره. از اینکه ارتفتع بینیت رو کم نکرده خیلی خوشم اومد. منظورم از ارتفاع از پایین پره ها تانوک بینیت از زاویه نیم رخه. نرگس جان خودمم به این نتیجه دارم میرسم. اما بعد از عمل چشم باید عینک افتابی بزارم تا یه مدت میترسم خط بیفته
href="http://lilypie.com/">Lilypie First Birthday tickers
کیست مرا یاری کند ؟ بچه ها دماغ من خیلی زشت و بزرگ شده پر از ورم انگار یک دماغ گوشتی که هنوز عمل نکردم اعصاب مطب رفتن رو هم ندارم اونجا همه خوب من اینجوری بعد اونایی که میان مشاوره میخوان با وحشت نگاه کنن من نمی دونم چرا روزایی که میخوام برم پیش دکتر انقدر اعصابم خورده
نرگس جان ناراحت نباش بخدا همش ورمه! دقیقا بینیت ٢ برابر قبل عمل میشه کاراى سجادیان کلا خیلى پر ورمه این پر ورمیش معروفه! بعد ٤ ماه کمتر میشه ٦ ماه خیلى کمتر و یکسال کلا فیکس میشه
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
نگارین جون بنظر منم خیلى تغییر نکردى بینى خودت خوب بود پره هاى بینیت جمع شده قشنگتر شده بیشتر نیم رخت عوض شده، در کل از تمام رخ ملیح تر شده
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
بینى من اینقد ورم کرده بود مثل توپ قلقلى شده بود همه میگفتن از بینى خودت گنده تر شده! ولى بعد ٤ ماه ورمش خیلى بهتر شده بود ، عزیزم توام نگران نباش چیزى نیست
راستى هر وقت عکس گذاشتى من ندیدم زود برداشتى، ولى کلا باید صبر داشته باشى عزیزم یکم بگذره بهتر میشه نگرانى نداره، این ورما طبیعیه
نگارین جان بینیت خیلی خوب شده مبارکت باشه البته بینی قبلیتم خیلی خوب بود نرگس جان نگران نباش خوب میشی همکار شوهرم پیش فرزام عمل کرده بود شوهرم میگفت دماغش اقفتضاح شده خیلی خراب کرده و این حرفها دیروز که دوبازه دیده بودش بعد یک ماه میگفت خیلی دماغش خوب شده با یک ماه پیش زمین تا آسمون متفاوته مطمئن باش برای شما هم خوب میشه
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش