2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
سلام دوستان من چند تا نمونه از دکتر علامه دیدم از سبک کاراش خیلی خوشم اومد همون جوریه که من دوست دارم ولی دو تا نمونه دیدم که یکی پره های بینیش نامتقارن بود یکی هم سوراخای بینیش یکی نبود من احتمالا پیش دکتر علامه برم واسه عمل ولی این دو تا نمونه رو که دیدم یه خرده دو دل شدم بانو منیر جان شما که با دکتر علامه ترمیم کردی و تجربه داری و بیماراشو از نزدیک هم دیدی میشه بگی درصد کارای موفق دکتر بیشتر یا خراب کاریاش؟ من همسرمو به زحمت راضی کردم برای عمل نرم بزنه بینیمو کن فیکون کنه البته هر دکتری به قول دوستان هم راضی داره هم ناراضی مهم اینه که درصد راضیا بیشتر باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگارین جونم بینیت چطوره؟! آقای سعید من شروع کلاسام از ٧امه ٢٦ مرداد عمل کردم یعنی اگه قراره دوماه شه ، منم باید تقریبا ١٩ روز تو دانشگاه چسب بزنم خلاصه آقا سعید متاسفم که حالگیریتون با شکست مواجه شد
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
خوبه خدارو شکر من چون خود دکتر چسب میزنه عکس بی چسب ندارم از هفته دیگه که خودم چسب بزنم میتونم عکس بگیرم من دانشگاه قبول شدم قراره با همین چسب برم ثبت نام فک کنید
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
خواهش میکنم. نه پره ها که اصلا معلوم نیست زیر بینیمم باید خیلی دقت کنی تا مشخص بشه بازم جای برش معلوم نیست فقط یزره قرمزه که اونم بعد یه مدت میره دکتربهم گفت تو تازه پوستت خیلی زخیمه چند ماه طول میکشه تا جای بخیه هات بره ولی الان بعد 5 هفته کاملا رفته . دکترم گفت اون پمادو یک ماه استفاده کن
هر دفعه البته میزانش دست خودته ولی من اوایل که بینیم خیلی خشک بود 5 تا میزدم . وگرنه هفته 4 رم 1 یا 2 پاف میزدم . میزان ساعتای استفادشم مثل سرم بود هرموقع احساس میکردم بینیم خشکه استفاده میکردم . بعدشم من 19 مهر ماه تحت هر شرایطی چسبمو برمیدارم
آلما جان منم در مورد دکتر محسن اسلامی خیلی خوب شنیدم یه بار یه خانمی رو دیدم با ایشون عمل کرده بود و واقعا عالی و بدون نقص بود . حتما برو و زود برگرد که ما منتظرت هستیم
2810