2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015468 بازدید | 66527 پست
آقا سعید پرسید کسی میدونه چیه؟ منم حدس زدم واسه اینکه تو دانشگاه چسبش معلوم نباشه میخواد رری فاطمه من هر چی بینیمو میشورم خشک تر میشه هر دفعه هم یکیش میگیره یا هر دوش شما هم اینطوری بودین؟
من هر دفعه میشستم خشک تر نمیشد :\ اتفاقا بهتر میشد هی ... ولی همش میگرفت اره :D الان خوب شدم دیگه نرگس...زمان میخواد به حالت عادی برگرده دیگه....یه کم تحمل کن...تو که هنوز گچتو برنداشتی ؟؟؟ یا برداشتی ؟؟؟ تا قبل گچ ک خیلی بیشتره این گرفتنا...ولی بعدش دیگه هی بهتر میشی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوز برنداشتم فاطمه. وقتی میشورم خوبه اما زود خشک میشه مجبورم دوباره بشورم باز زودتر خشک میشه. بیخیال آقا سعید مگه چسب چیه؟ پسرای دانشگاه ما که یکی در میون دماغ عمل کرده با چسب بودن
آقای سعید اگه من اون دختره بودم شما الان یه دانشجوی انصرافی می بودی جسارت نباشه ها ولی خداییش پسر با بینی چسب زده خیلی خنده داره نرگس مشکلاتت طبیعی کم کم درست میشه ، بینی منم گاهی خشک میشد ولی نه بخاطر شست و شو ، اتفاقا با سرم اکی میشد
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سحر جون فک کنم از تنها کارای خوب دکتر محبی شما باشی من خواهرم با محبی عمل کرد و واقعا افتضاح شد فک کنم شما همون سحر خانوم معروف دکتر محبی باشی که کلی همه به خاطر مدل بینیت گول این دکتر و خوردن یه دکتر بی وجدان و به درد نخور
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
بچه های عزیز واسه از بین رفتن جای بخیه کرم خوب چیه؟ من پره هام بخیه نداره زیر بینیم بخیه داره دکترم خیلی به کرم اعتقاد نداره میگه خودش میره ولی من بدنم دیر زخمه یه کبود میشم 1 سال طول میکشه تا خوب بشه میخواستم ببینم شما میدونید.
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
2810