2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016227 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلما جون واقعا نمیشه به کسی دکتر خاصی رو پیشنهاد داد به نظر من پیش کسی برو که قبل از هر چیز اطمینان داری سلامت بینیتو حفظ میکنه و بعد هم از نظر ظاهری، کار قابل قبولی بهت ارائه میده... در زیبایی بینی سلیقه ها متفاوته... بعضیها دوست دارند معلوم بشه که بینیشون عمل شده و برعکس بعضیها انتظار دارند کسی متوجه جراحی بینیشون نشه به هر حال انتخاب با خودته خانمی
مرسی ماهیلای جونم. من همش فکر می کنم اون مشکل پیوستگی پیشونی و بینی اصلا قابل حل نباشه. نمی دونم والا تا حالا ویزیت هم نشدم. ولی با توجه به شکل فعلی بینیم امروز دارم می رم ابیانه نمونه ببینم.
سامی که خیلی دیر وقت میده، مثلا 1 ماه دیگه. محبی و کامیابی هم اتفاقی شد که با دوستم رفتیم. ابیانه هم همین امروز صبح هماهنگ کردیم بریم. اگه سرش خلوت بود ویزیت می شم، اما بچه ها می گن ابیانه تشخیص انحراف ایناش خوب نیست. من دارم میرم مطب. یا امشب یا فردا می یام نتیجه رو تعریف می کنم. موفق باشید
دانش جون من بینیم گوشتی بود بینیم بد نبو سرش یه کم توپولی بود می خندیدم رو مخم بود ولی افتادگی و قوز نداشتم اصلا بینیم سوراخاش معلوم بود خیلی می ترسیدم که خوکی شه و سربالا ولی خداروشکر خیلی راضیم فعلا .البته یه ماهه که عمل کردم من تو بیمارستان قمر بنی هاشم میرم برای تعویض چسب تا الان نمونه بد ازش ندیدم گوشتی و استخونی همه راضی بودن ولی میگم رو حرف من حساب نکنین خودتون برین نمونه ببینین ازش
بچه ها جون سلام جواب منو ندادین هیچ کدومتون تا حالا پیش میلانی نرفتید؟ من تفریبا مطمئن شده بودم که باهاش عمل کنم ولی با حرفهای شما تصمیم گرفتم این هفته پیش سجادیانم برم و نظر اونم بدونم
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش