2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016157 بازدید | 66529 پست
دانش برای گوشتیا که معروفه . الانم تو بار دومی که عمل کنی و میخوای کوچکتر شه یعنی نیاز به غضروف نداری و عملا ساده تره . برو مشاوره ببین بینیت جا داره برای کوچکتر شدن. و بهت چیا میگه اما من تو مطب خیلی گوشتی دیدم که خیلی خوب جمع شده بود بینیشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 2 رفتم اتاق عمل نرگس :D با گوشیم بازی میکردم دیگه...کاری نمیشد کرد ... پرستاره اومد دید دارم بازی میکنم بنده خدا مونده بود که من واقعا خوبم یا نه :)))) اره دانش...گذاشتم عکس...الان با لپ تاپم اینجا عکس ندارم بزارم واست . مرسی نرگس جون :*
نرگس اگه ٤تا عمل داشته باسه فردا ، عمل سومی ولی اگه ٣ نفرو بخواد عمل کنه عمل دومی با خودت آبمیوه طبیعی ببری کمتر ورم میکنی! اونجا یخچال دارن، آب میوه صنعتی بخاطر شیرین کننده مصنوعی ممکنه اذیت کنه ، من قبل عمل توصیه تمام دکترایی که سایت داشتنو خوندم ، نظر اکثرشون همین بود ایشالا که بینیت عالی میشه نرگس جون
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
نرگس جان ایشالله بینیت بینی زیبا و فوق العاده ای میشه ساهارا جان لطفا اگر بازم رفتی مطب کوچک زاده بیا گزارش بده قیمتش چه حدودیه و کیا برای دیدن نمونه بهتره
href="http://lilypie.com/">Lilypie First Birthday tickers
رزی مگه سجادیان چهار تا هم تو روز عمل میکنه؟ من شنیده بودم دو تا عمل داره در روز دیگه چکار میشه کرد هر کدوم بودم دیگه فاطمه رزی آسمان دانش مرسی از لطفتون رزی و فاطمه تو ابن مدت خیلی سوال کردم ازتون ببخشید برام دعا کنید عمل خوبی داشته باشم و نتیجه خوبی بگیرم خلاصه به دعاها و انرژی های مثبتتون احتیاج دارم
سلام بچه ها من 24 مرداد با دکتر خداکرمی عمل کردم و راضیم خداروشکر کسایی که کار طبیعی و نیمه فاتزی می خوان یه سر بهش بزنن خداروشکر جای بخیه هم ندارم بخیه از داخل زیر لبم زده شده هزینه 4500