2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016101 بازدید | 66529 پست
کلا اصلا نگران نباش و استرسم نداشته باش . اینجوری به خودت کمک میکنی . اون چند ساعت ناشتایی رو هم حتما رعایت کن .
خودت ک اصلا متوجه چیزی نمیشی ب خانواده هم ارامش بده .. مامانا تا ما تویه اتاق عملیم بیچاره ها خ استرس دارن ما خودمون ک راحتیم چیزی نمیفهمیم :-(
بعد از عمل هم پرستارا خودشون حواسشون بهت هست که کی بهت اب بدن و سوپ و اینا ..
هر چی سریع تر بعد عمل بری دستشویی حالت زودتر خوب میشه ... مقاومت نکنD :-.
ایشالله فردا بهترین روز زندگیت میشه عزیز دلم :-* :-*
مرسی فاطمه جون از همه اطلاعات مفیدت خودم که چند وقته تمرین کردم به هیچ وجه ناله نکنم و سعی کنم خوب باشم مامانم کمتر ناراحت شه سعی میکنم زود برم دستشویی مرسی عزیزم ایشالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من خیلی وقته دارم تاپیک رو میخونم فاطمه جون بینی شما که گوشتی بود الان راضی هستی و هیچ ایرادی نداره؟ من حدود 10 سال پیش عمل کردم و الان نوک بینیم کاملا گرد و گوشتی با پوست ضخیم هستش. به نظر شما ایشون گزینه خوبی برای من هستن؟
بینی من استخوانی با ارتفاع زیاد یک قوز هم داره پوستم هم نازکه . والا دلایل زیادی من بیشتر از 7 میلیون پول نداشتم برای همین گزینه اولم سامی خط خورد بعدش اینکه رو دکترای تو این رنج زوم کردم ببینم کدوم ناراضی کمتر داره . رسیدم به یحیوی و سجادیان و ابیانه . ابیانه که تو مطبش نمونه های خوب ندیدم و مشاوره اش راضیم نکرد بیخیال شدم یحیوی هم چون بسته عمل میکرد و اینکه بعد از عمل چسب زدن به عهده ی خود بیماره رو خط زدم وگرنه تو مطبش کلی نمونه خوب دیدم اما با هاش مشاوره نشدم. سجادیان هم با اینکه معروفه گوشتیا رو خوب عمل میکنه اما چند تا استخونی خوب تو مطب دیدم و ناراضیاش کمن و در حد روتوش ابراد دارن. و دکتر مسوولیت پذیر و با اخلاقیه به نظرم
دانش : بله بینی من گوشتی بود و الان خداروشکر راضیم ... هیچ مشکلی هم ندارم . ولی من هیچ وقت دکترم رو به کسی توصیه نمیکنم :D چون واقعا خودتون باید به نتیجه ی قلبی و عقلی برای عمل با یه دکتری برسید . ولی در کل دکتر خیلی خوبی ان .. شما میتونید برید مطبشون خودتون با بیمارا صحبت کنید بعدم نتیجه بگیرید :* موفق باشید :D
نرگس منم عمل سوم بودم .. ولی اصلا بد به دلت را نده دختر جان . دکتر بیمارایی که کار بینیشون بیشتره میزاره زودتر ... شما که نه انحراف داری نه پلیپ خوووب خیلی خوبه ک .. الان اینجا لازمه نصفه ی پر لیوان رو ببینی :D خود دکتر یادمه به یه بیماری میگف من عمل اول دوم خوابم...تازه به بعدش سرحال میشم :D :D منم عمل سوم بودم هیچ مشکلیم ندارم والا :D قرار نی عملای اول فقط خوشگل شن ک :D
مثل اینکه قبلا اینطور بوده ولی الان یه کم روش هاشون فرق کرده و بینی گوشتی بر نمیگرده ... الان دیگه واسه بینی از غضروف بینی پایه میزارن و از این حرفا .... دکترا که این حرف که بر میگرده رو رد میکنن...چ قد راسته نمیدونم والا. دکتر یحیوی تو یکی از ویدئو هاش من دیدم میگفت دیگه الان همون قدر که امکان داره یه بینی استخونی برگرده همون قدر هم امکان برگشت بینی گوشتی هست .