2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرگس جون دماغ خواهرم از این خیلی خیلی کوچیکتر بود.خیلی تغییر کرد.چه برسه به من.ک قطعا تغییر میکنم. ما قبلش فکر میکردیم خواهرم داره الکی عمل میکنه.ولی الان بعد گذشت 9ماه یه ادم دیگه شده. میخوام کمی کوچیکتر شه و قوز بالاش برداشته شه.خواهرم با خشایار احمدی عمل کرده.تنها ایرادی ک از نظر من ب شخصه کار دکترش داشت و قوس کوچیکی ک ایجاد شده و من دوست ندارم.البته قبل عمل دماغش طبیعی خیلی سربالا بود
آنیستا جان بینیت فقط قوز داره... برداری قشنگ میشه... صحرا جان اخه قوس زیلدم خوب نیست به فکر بعدشم باش، نیمه فانتزی برات درمیاره یه باردیگه برو بگو دقیقا چی مد نظرتون برای دماغ من...بعد اونموقع سبک سنگین کن.دوست من بینیش استخونی غصروفی گرد و قوزدار بود تاحدودی هم گوشتی نوک بینیشم یه چیزیربین گردو تیز
وا مگه میشه اصلا چسب نزنه ؟؟؟ من دیدم دکتری که بگه مثلا دو هفته چسب بزن .. ولی دیگه اینکه اصلا بگه نزن رو ندیده بودم . :| من خودم بعد دو هفته یکی دو ساعت چسب رو بینیم نبود تا برم مطب اصلا انگار بینیم رو هوا بود...خیلی حس بدیه.... تاپیک فعالم همینجاس مثلن :D
انیستا : بینیت خیلی خوبه ... عمل بینی خیلی ریسک داره ... اگه میتونی واقعا به نظرم عمل نکن . واقعا همین که بینی خودت باشه یه دنیا می ارزه ... بینی عمل شده هر چقدر هم که عالی عمل بشه و فلان ولی بازم مراقبت میخواد همیشه .
شکیبا مگه میشه بدون چسب؟ خطرناک نیست ؟
یهو ضربه بخوره
آندوسکوپی هم بستگی به نظر دکتر داره بعضی دکترا عکس رادیولوژی میگیرن به جای آندوسکوپی . دکتر سجادیان آندوسکوپی میگیره. هزینه اش هم 200 هزار تومنه که از 5.5 عمل کم میشه
2810