2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
ساناز به عکس اکتفا نکن عزیزم معمولا نمونه خوبا رو میذارن بازم میگم یحیوی دکتر خوبیه یکی از گزینه های منم بود اما بهترین دکتر هم باید چند جلسه بری نمونه ببینی یحیوی فکر کنم 7/5 به بالا باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐 بذار ببینیم اصلا عصبانیت من میذاره کار به رتوش و حرف زدن دکتر به تو برسه بعد ساناز هزینه دکتر یحیوی ٨.٥٠٠
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
بنظر من؟! من مطب هر دو رفتم ، بنظرم سجادیان
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ساناز جان اگه طبیعی تر میخوای سجادیان اگه یکم نیمه فانتزی یحیوی جفتشون دکترایی هستن که ناراضی کم داشتن اما انگار ناراضی یحیوی یکم بیشتر بود اونم نه اینکه بگم دکتر خرابکاریه ها . اما من از اول تاپیک رو کامل خوندم تو یک برهه ای چند نفر عمل کرده بودن باهاش میزان رضایتشون بیشتر از 60 درصد نبود حالا شاید بعدش راضی شدن و کامنت نذاشتن من چون هنوز عمل نکردم نمی تونم چیزی بگم اما چیزی که تو این تاپیک خوندم رو گفتم
نرگس الکی اصرار نکن ، دلم نمیسوزه برایتان ساناز یحیوی هم دکتر خوبیه ، کار خوب زیاد داره ولی کار خرابم داره ک خب سجادیانم داره ، من بشخصه مدل بینیاش رو نمیپسندیدم ، کار نوک تیز و کلیپسی زیاد داره . تو نوعروسم چندتا از بچه ها ی چیزایی راجب افتادگی بینی بعد از چند سال میگفتن و یکی تو آشنا های خودشون ی نمونه دیده بود عمل بینی رو بسته انجام میدن ، اگه انحراف داری عزیزم دورشو خط بکش ، کسایی ک انحراف دارن بهتره به صورت باز عمل شن ولی باز رو حساب حرف من تصمیم نگیر حتما برو مطبش و صبر کن الین بیاد باهاش حرف بزن چون خیلی تحقیق کرده تا باهاش عمل کنه
راستی بانو منیر جون مرسی از نظرتون امیدوارم قوس بینی منم پیدا بشه ی روزی
نه نرگس فعلا میخوام از در دوستی وارد باشم مرسی از امید دادنت عزیز دلم برام دعا کن بینیم خوب شه ، حالا قوسم نداشت نداشت ، کج و اینا نشه بعد خیلی فضیلت اخلاقی زیاد داشتم ، بعد عمل وسواسیم شدم
رزی جون حتما دعا میکنم دوستم انقدر منفی نباش بینیت کج نمیشه خداییش سجادیان از این نظر مطمئنه ایشالا که همونی که دقیقا میخوای وسواس هم طبیعیه واسه ابرو آرایشگاه میریم هزار جور فکر میکنیم چه برسه بینی سعی کن سرتو گرم کنی کمتر بری جلو آینه اینجوری تغیرات مثبتت هم بیشتر به چشمت میاد تو هم دعا کن عمل منم به خوبی انجام بشه