2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
میدونین دکتر سجادیان چه روزایی مطب کرج میاد اخه من کرجم؟ فاطمه جون مبارکه ایشالاه بینیت خیلی خوب بشه لطفا حتما ما رو در جریان بذار منم دارم رو دکتر سجادیان فکر میکنم . نمی دونی با بی حسیم عمل میکنه یا نه من نمیخوام بیهوش شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الوچه من دیدم عمل میکنن اینجوری میشه این دیگه تقصیر دکتر که بینی بیش از حد کدتاه میکنه اگه هم همچین مشکلی پیش بیاد میتونن لیفت لب کنن که پشت لب کوتاه میکنن
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
عزیزم من با دکتر د و ا می عمل کردم که هم ظاهری و هم تنفسی مشکل دارم به خاطر مشکل تنفسی از کار و زندگی افتادم منتظرم یک سالم تموم بشه برم تهران با یک دکتر ماهر ترمیم کنم.. و خیلیم میترسم اصلا روحی و جسمی داغون شدم
کرفس می تواند روی سیستم عصبی مرکزی تاثیر بگذارد و سرعت سیستم عصبی مرکزی را بیش از حد کاهش دهد .برخی نگرانی وجود دارد که کرفس ممکن است در بیهوشی و دیگر داروهای مورد استفاده در حین و بعد از عمل جراحی تاثیر بگذارد لذا استفاده از کرفس را حداقل 2 هفته قبل از عمل جراحی متوقف کنید. رژیم سلامتی
وای من شب قبل عمل اب کرفس خوردم ک خداروشکر زنده ام پس .. بابت تبریکاتون کلی ممنونم. تامپونمم ورداشتم راحت شدم...در واقع به زندگی برگشتم اصن ... کابووس بود :-/ ماریا جون الین اخیرا با یحیوی عمل کرده.. مژگان جون معمولا ک لازم نیست بیمارستان شب بمونی...من دو ساعت بعد عمل ک سرگیجم کم شد و حالت تهوع نداشتم مرخص شدم.
آره مهتاب جون من یک سال و نیمه با سجادیان عمل کردم ولى متاسفانه راضى نیستم، بینیم تقارن ندارن پره سمت چپم بیشتر جمع شده کوچک بزرگ بودن سوراخ بینى و حس بویایم ٣٠درصد پایین اومده! اگه بخوام بهش فکر کنم دونه دونه مشکلاتش یادم بیاد زیاد میشه😁 غضروف نوک بینیم متمایل به سمت چپ شده، اینم بگم من انحراف نداشتم و دکتر گفته بود بینى خیلى کم کارى دارم که قبل عید که عملاش زیاد بود بخاطر کم کارى بینیم بهم نوبت داد،.. ولى کلا میگم به عکس تو سایتا اکتفا نکنید هر دکترى کار خوب و بد داره ولى سعى کنید دکترى انتخاب کنید که کار خوبش بیشتر باشه، خیلى از مریضا تو مطب با بینیشون مشکل داشته باشن الکى میگن نه من خیلى راضیم!!! یکش خودمم چون خانوادمو به اجبار راضى کردم هنوز که هنوزه جرات نکردم پیششون بگم چه اشتباه بزرگى کردم چون با تمام مخالفتها خودم خواستم.. اگه هم ازم بپرسن خانوادم پیشم باشن مجبورم بگم راضیم!!
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
مطب طالقانیش جمع شده فقط الان فردیس کرج مطب داره با میدون کاج تهران هم شماره منشیشو دارم هم خود دکتر با اینحال هر کدومو خواستى بهت بدم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
بنظرم مطب مفرد یا علامه هم یه سر بزن از بچه هاى همین تاپیک نگین با مفرد عمل کرده خیلى ناز شده بانو منیر هم ترمیمى با علامه عمل کرده بینیش خیلى قشنگ شده، بستگى داره چجور بینى بخواى من خودم بینى ظریف دخترونه خوشم میاد
الین جون با دکتر یحیوی عمل کرد 16تیر بینیش غضروفی بود همون روز ک از ریکاوری اومد تامپونشو درآورد قبلشم 2تا از دوستاش یکی سال 87یکی89با د. عمل کردن ک هنوزم فرمشون تغییر نکرده و راضی اند خود الین هم راضیه
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
2810