در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امروز عضو شدم.مطالبتون رو خوندم ولی راستش گیج شدم.من شهرستان هستم ولی تهران میخوام عمل کنم.از اونجایی که نمیتونم زیاد در رفت و اومد باشم واسه دکتر گردی.ازتون واقعاکمک میخوام.بینی کاملا گوشتی دارم .میخوام طبیعی باشه نه عروسکی یا مدل دار.خواهشا اسم چند دکتر که شما عزیزان تجربه دارید بم بدید .لطفا کمکم کنید .مرسی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلام..تو این سایت قبلا یه لیستی بچه ها تهیه کرده بودن که توش هر کسی با هر دکتری عمل میکرد جلو اسم دکتر مربوطه نوشته میشد اگه کسی میتونه خواهشا دوباره این لیست رو تهیه یا بروز رسانی کنه
و خواهشا مطالب مفید و عکسی اگه تو گروههای لاین یا تلگرام گذاشته میشه یا شرح مطب گردی ،اینجا هم ذکر بشن که ماهاکه عضو گروه نیستیم و کسانی که بعدا از مطالب سایت میخوان استفاده کنن ،بتونن بخونن
ساسا جون من خوبم و عملم بسیارعالی پیشرفت الان که تقریبا یک هفته از عملم میگذره خیلی اوکی و روبراهم واصلا فکرنمیکنم که عمل کردم من حسابدارم و همش کاربا مانیتور و دفتری هستش تا امروز که روز سومی بوده که رفتم سرکارهیچ مشکلی نداشتم خیلی جاهاحتی دیگران بهم گوشزد کردن که بابا توتازه عمل کردی بشین اما واقعا تاالان همه چیز عالی بوده دعاکنید فرداکه میرم تاازبینیم رونمایی بشه نتیجش هم خوب باشه ممنونم ازتون