2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015559 بازدید | 66529 پست
نگارین جون تو رو خدا بیشتر فک کن برا تو که خودت بینیه خوبی داری خیلی احتیاط داره حتی حتی اگه از بینیت راضی باشی بعد عمل.امکانش هست همه بهت بگن بینیه قبلیت بیشتر بهت میومد. چون بینیت بی ایراده من چون خودم تجربه دارم بهت میگم عزیزم.
مرسی رز عزیز بینی شما گوشتی بوده یا استخونی؟ شما که کارهای دکتر رو دیدی کارهای دکتر رو طبیعی دیدی؟ برای من خیلی مهمه که مشخص نباشه بینیم عملیه کوچیک شه ولی مشخص نباشه ممکن هست تصویر بینیت رو از روبرو ببینم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان چقدر همتون ماهید که اینقدر همو امید و نیرو میدین دوستان منم میخوام بینی مو عمل کنم اما اهواز میخواستم ببینم کسی پیشنهادی داره خودم پیش سرافراز ویزیت کردم بینی من گوشتیه
الین جان بینیت فوق العاده میشه به خصوص اینکه بینی ات استخونیه و دکتر یحیوی بینی های استخونی رو عاالی عمل میکنه ما همه منتظر یه عکس زیبااااااااااااااااا از بینیت هستیم امشب شب قدره آرزو میکنم همه چی عالی پیش بره
فرنازی عزیزم منم مثل تو میخواستم تهران عمل کنم ولی پشیمون شدم با اینکه امکاناتش فراهم بود ...پیش ربیعی عمل کردم خیلی راضیم با اینکه ٤روز از عمل گذشته...اگه فانتزی میخوای دکتر خسروی خوبه(نه خسروی نژاد)