2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز رفتم تامپونم و در اوردم ، اصلن درد نداشت فقط خیلی حس بدی بود ولی بعدش که در اومد نفس کشیدم و بوهارو فهمیدم کلی حالم خوب شد ولی گچ و گفت دو روز دیگه دوش بگیر بعد بیا مطب بردارم ، چرا حس میکنم بینیم ظریف نشده :(((((((((((((( حس میکنم گندس ولی خوب تا اینجای کار نفسم که از قبل خیلی بهتره بویاییم اصلن مشکلی نداره بازم خدارو شکر
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
آره فاطمه جان باز شما میخوای خودت زنگ بزن ولی ب من گف ی ماه دیگه ولی اگه بخوای میتونی بیای نمونه ببینی
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
دوستی که در مورد کار دکتر خداکرمی پرسیده بود نیمه فانتزی عمل میکنه منم یه بار رفتم مطبش ولی بازم یه روز دیگه میرم من از کاراش خوشم اومد. دکتر خوبی بود به من گفت قیافت بی بی فیسه. صورتت کوچولوعه شاید واسه این از بینی راضی نیستی خیلی منو دوس داشت نمیدونم چرا
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
ترانه جان اگه تونستی ممنونت میشم یه عکسم از سه رخ بینیت بذاری قبل و بعد عمل‌.نوک بینیت میخوام ببینم چجوری بوده چجوری شده 😁
نگارین جان ایشالا به سلامتی عمل کنی . یادت نره بعد عمل از بینی خوشگلت عکس بذاری تا با سبک کار دکتر خداکرمی هم آشنا شیم 😉
سلام مرسی بالاخره به سوال من جواب دادید داشتم کم کم قهر میکردم میرفتم من از بینی نسرین جون که شیراز عمل کردن خوشم اومد بینی من مثل بینی نیکی جون موکش افتادگی داره اما بیشتر از مال نیکی خانم به نظر منم بینی نیکی خانم خیلی طبیعی نیست و کاملا عملیه اما خوب نظر ها متفاوته .با سلیقه من جور نیست من دلم نمی خواهد تغییر،کنم فقط میخواهم رفع عیب بشه.میخواهم بعد عمل کسی نفهمه بینیم عملیه