در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
فرنازی جون خواهر جاریم 8 ماه پیش باهاش عمل کرده ولی من بینیش رو ندیدم.اما جاریم میگفت همش چسب رو بینیش میزنه..حالا نمیدونم دکترش گفته یا دلیل دیگه ای داشته این قدر طولانی چسب زده یکی از دوستهام هم 2 سال قبل باهاش عمل کرده بینیش خیلی خیلی کوچیک شده..صورتش پهن هست ولی بینی رو کرده اندازه یه نخود.یعنی اصل بهش نمیاد..حالا خودت برو ببین نمونه هاشو...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واای محبوبی کار خرابی داره..حداقل از نظر ظاهری عکسهای اینستاش رو نگاه کن...همشون خیلی سربالا هستند واز روبرو پهن..خیلی از عکسهای بعد از عمل هم که خوشگلند به نظرم با گریم و آرایش خوب شدند..خدا داند. راستی ملیکا هم تازه عمل کرده شیرازی هست.قرار بود بیاد تهران واسه عمل..نمیدونم با کی عمل کرد عاقبت .میتونی ازش بیشتر اطلاعات بگیری ملیکا بدو بیا اطلاعات بده خواهر جونی..
مل مل جان عزیزم.عکسهاتون رو دیدم خیلی ناراحت شدم..امید به خدا و با روحیه بالای خودت مطمئنم نتیجه عملت خیلی خوب خواهد شد .برات دعا میکنم خدا بهترینها رو جلوی پات بذاره خانمی. ممنونم که اطلاعاتت رو در اختیار بچه ها میذاری.منم خیلی استفاده میکنم.
من پستمو درمورد خوش گفتار پاک کردم ولی باز که پست خوش گفتار رو میخونن واقعا جای هیچ نگرانی نداره که اونطوری جواب دادم یک بار دیگه برو بخون ببین چی بار بچه های اینجا میکنی به هوای رک بودن نوشتی الان تو راضی نه واقعا راضی ؟ مت جای تو بودم خودمو میکشتم.... این حرفته گلم درحالی که میتونستی بگی بینی قبلیت بهتر بود بد شدی نمیخواست پیاز داغشو زیاد کنی... نمیدونم واقعا چی بگم...فقط اگه رنجوندمت ببخشید چون فکر میکنم هر ادمی خواست واقعا یکیو خورد کنه باید برخورد کنی ولی نباید من مقابله میکردم...باید سکوت میکردم ببخشید بازم من شرمندم
حرف نیکی جان به دلم خیلی نشست..واقعا زیبایی نسبی هست..سلایق متفاوته والبته اظهار سلیقه هم میتونه به روشی بیان بشه که توی ذوق نخوره..به هر حال همه ما اشتباه داریم . بیایید فراموش کنیم..دوستان جدید میان و شاید احتیاج به کمک داشته باشند.من شخصا دوست دارم تجربه هام رو در اختیار دوستان بذارم.امیدوارم اینجا کسی دلگیر نباشه.بخندین که دنیا دو روزه عزیزان
من حدود یک ماه هست نوشته ی همتونو میخونم و کلی هم اطلاعات گرفتم دستتون درد نکنه..شرمنده خودم کمکی نمیکنم چون اطلاع چندانی ندارم . ولی در مورد دلخوری که اخیرا پیش اومده چون خیلی وقته میخونمتون واقعا به خوش قلبی مل مل جون پی بردم . چیزایی که گفت رو هم خیلی دوست داشتم یکی میگفت حتما. ادم خوبه اسمشو میزاره خوش گفتار یه کم تناسب ایجاد کنه بین نام کاربری و نوع بیانش :)
وای نیلوفر جون واقعا یحیوی تا یه ماه دیگه وقت مشاوره نمیده ؟؟ ااا...من میخواستم فردا زنگ بزنم مطبش...اخه اینجوری که یه ماه دیگه بریم پیشش از اون ورم یه ماه بعدش بهمون وقت عمل میده حتما :| ای بابا