2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015712 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز ساعت 6 میرم تامپون درآرم میترسممممممممم البته من انقدر ترسوعم که از آمپولم میترسم نمیدونم چجوری حاضر شدم این همه بلا سر خودم بیارم بچه ها بعد تامپون دراوردن دیگه شروع میکنید شستشو بینیتون با قطره و پماد ؟
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
فدات سمیرا جون بینی شما هم ک ان شاءالله عالی تر از قبلت شده از خوبی هاتون ادم انرژی عالی میگیره نگارین جونم من 23تیر فیکس کردم اما احتمالا امروز ز بزنم بندازم 30تیر چون برای خودم سر کار ی جانشین موقت آوردم ... اونم یهو از سر برج بیاد هم واسه خودم بهتره چونی خرده زیادی زخم و زال ممکنه بشم بهتره ب تعطیلات نخورم 23ک باشه از پنج شنبه تا دوشنبه هفته بعد اگر خدایی نکرده چیزی بشه من دستم بجایی بند نیست
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مامان فندق جان اگر بینیتون گوشتی و بزرگه بله شیروانی خوبه واقعا ولی اگر بینی استخونی و کم ایرادی داره لزومی نداره این همه هزینه کنی در ضمن شیروانی خیلی طبیعی عمل نمیکنه ولی بینی هاش شیکه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
مامان فندق چ مدلی دوست داری ؟ هر کی اینجا ی لیست از دکترایی ک بنظرش خوبن داره از نظر من ب ترتیب : د.رزینا بشارتی زاده .یحیوی . .منافی. امیری زاد کلانتر هرمزی(طبیعی کارن) خداکرمی نیمه فانتزی رو ب طبیعی ب ترتیب هزینه واست نوشتم مامان فندق
نترس سمیرا جون یکی دو صفحه قبل برات نوشتم ک چ جوریه این قضیه اش بکشمو خوشگلم کنه دیگه بابا بیخیل .... سخت تر از این گذروندی من ی عکس از تامپون پلاستیکیم دارم اگر بذارم اینجا فکر کنم ضعف بری برو ما دعات میکنیم اما بیا بگو چی شدااااا
منم بینیم گوشتی بود یعنی بالاش استخونیه پایینش گوشتی من زیاد سخت گیر نبودم فقط مطب سجادیان و حسینی اقدم رفتم دفعه دوم که رفتم با حسینی اقدم فیکس کردم به چند دلیل یک برا من نفس و سلامتی بینی خیلی مهم بود که همه ی مریضاش از این نظر راضی بودن دو من یه نمور فانتزی دوست داشتم ولی سجادیان و کارش نپسندیدم البته خدایی اونم دکتر خوبی بود واسه کسی که دماغ خیلی طبیعی و نچرال بخواد قبل از عملم دکتر اومد بالاسرم و گفتم میخوام قد بینیم یکم کوتاه شه یه قوص کمم برام بده بقیشم سپردم به خودش الان که معلوم نیست ولی قول میدم یه هفته دیگه عکس بزارم
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
بچه ها یه مساله ای هم هست.من تا دو ماه پیش حتی به ذهنمم نمیرسید که بینیم بزرگه یا مشکلی داره!یعنی کلا از نظر خودم خوب بود و ازش راضی بودم.تا اینکه یه دکتر بهم پیشنهاد عمل بینی رو داد.گفت بهتره که بینی تو عمل کنی.از اون وقت به بعد من همه اش دنبال دکترمو آینه به دست.در صورتی که اگه اون دکتر این ببخشید کرمو تو وجودم نمینداخت به نظر خودم قیافه ام خوب بود.کلا نظر من اینه که وقتی یکی از یه چیزی راضیه که مربوط به ظاهرشه بهتره ما اگه خوشمونم نیمد نظر منفی مونو ابراز نکنیم.چون بی تعارف اگه بخوایم برخورد کنیم فقط آدمای خیلی با اعتماد به نفس بدون توجه از این اظهار نظرها رد میشن که متاسفانه اکثر قریب به یقین خانم ها انقد اعتماد به نفس ندارن. ولی به طور کلی از نظر من بینی خیلی قشنگی بود.من خیلی خوشم اومد.
منم شاید تاریخ عملمو تغییر بدم منتظر تعطیلات تابستونی ایران خودرو ام شاید بیفته شهریور نمیدونم هر چی قسمته مل مل جون ایشالله بهترین عمل داشته باشی عزیز دلم
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
نگارین جون زنگ زدم 5 دقیقه پیش مطب ، خانم منشی گفت یا همون 23 تیر یا بنداز 10 مرداد ب بعد منم مگه بیکارم . خوب چند روز زودتر باشه ک بهتره . ب همین خاطر دوستان لحظه شماری کنید تا سه شنبه 23 تیر صبح ک من دیگه عکس بای بای واستون میفرستم