2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست
مرسی عزیزم مل مل جون ولی اولش اونجوری گفت خسته شدم از دعوا و شکایت واسه بینی و تزریق ژل منم خیلی ترسیدم اخرشم هر چقد گفتم اگه بده بگو گفت نه کارش خوبه فقط نگران نباش ولی انقده ترسیدک دماغ نازنینم خراب نشه
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
نگارین جون کاری نداره تا روز عمل کلی وقت داری برو از مریض ها پرس و جو کن با خیال راحت برو زیر تیغ الین جون دارو نداده دکتر ب من هیچ کدوم از عمل هام فقط روزیکه میری کلینیک ی قرص ریز واسه کاهش استرس میدن بخوری
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره 1 شنبه دوباره میرم چون من مامانم به سختی راضی شده یعنی هنو راضیه راضیم نیس واسه این اگه خدا نکرده بد بشه تا ابد میگه که خودت کردی ولی بازم میرم مطبش
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
الین جون من تا حالا نشنیدم . دوستامم نخوردن . بچه ها کسی قبل عمل یک هفنته قرص خورده ؟ الین جون از داروخونه بپرس ببین قضیه قرص چیه ؟ واقعا تاثیر داره؟
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
سلام بچه ها من قبل از عمل بینیم خواننده خاموش تاپیکتون بودم ,کلن من زىاد سخت گیر نیستم و مطب گردیم اصن نکردم ,چندتا از دوستام دماغشون با حسینى اقدم کرج عمل کرده بودن دیدم خوشم اومد بعدمم دوبار رفتم مطبش نمونه دىدم دوست داشتم نه طبیعى بود نه عروسکى وقتم و گرفتم و دیروز عمل کردم ,بعد از عملم اصلن درد نداشتم خیلى کمم زیر چمام کبوده فقط حس میکنم نوک بینیم یکم بزرگه که به دکترم گفم گفت خیالت راحت ورمه چون بینیت گوشتیه , اگه الان کوچیک بود باید میترسیدى خلاصه که هنوز گچ داره ببىنم چى میشه به امید خدا ولى با گچم بد نیس
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
Parva جان:

عزیزم واقعا ممنون که عکس گذاشتى.
بالاخره یکى پیدا شد این سنت قدیمى تاپیک رو زنده کنه و به بقیه کاربرا کمک کنه. دیگه تاپیک داشت منحرف مى شد !
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
آرزو جان: ما یه فضایى داشتیم توى این تاپیک که توى مخوف ترین حالت و معترض ترین حالت هم بچه ها به هم کمک مى کردن. ما همون فضا رو مى خوایم. مث پروا جان که مشتاقانه این فضا رو زنده کردن. ممنونم ازشون. ان شاء الله که بچه هایى که به ما عمل نکرده ها کمک مى کنن بیشتر بشن و این فضاى مسموم که ایجاد شده و باعث مستأصل شدن ما شده از بین بره.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
آرزو جان: عزیز دلم شما که انقدر از فضاى اینجا بدت میاد چرا خودتو اذیت مى کنى میاى خب.
سلام بر دوستان عزیزم... اول از هر چیز برای همه تون آرزو میکنم که اگه قصد جراحی بینی دارین زیباترین بینی ها نصیبتون بشه و اگه عمل کردین خوش فرم شده باشه من چند ماهی هست که با نی نی سایت آشنا شدم و به دلیل شرایط کاریم فقط رسیدم که جسته و گریخته مطالب رو دنبال کنم.. این اولین باره که کامنت میذارم... من از شهرستانم....1 ساله که تصمیم به جراحی بینی گرفتم اما در شهر خودمون جراح خوبی نیست... میخوام تهران عمل کنم...اما فرصت مطب گردی زیادی ندارم....خیللی استرس دارم که بالاخره چطور یه دکتر خوب رو انتخاب میکنم و جریان بینیم چطور رقم میخوره.. ازتون میخوام که کمک و راهنماییم کنین
بینی من گوشتی و با غضروف و پوست زخیمه... بینیم کوتاهه.. از نیم رخ اصلا قوز نداره... صافه صافه اما تیزه و ارتفاع بینی ام از نیم رخ زیاده...یعنی تو آفسایده اصلا نمیدونم پرکاره یا کم کار یه بینی طبیعی اما شیک میخوام نمیدونم پیش کی جراحی کنم... فقط پیش دکتر فرزام رفتم که خیلللی خیییلیی تعریف کرد و گفت خوب درش میاره و خوش فرم میشه و... اما اونقدر ازش بد شنیدم که واقعا میترسم
من فقط مى خوام از سامى و شیروانى که کاندیدهام هستن نمونه ببینم. این حقه منه که ناراضى هاى این دو تا دکتر رو ببینم. تقاوت الان با قبلا اینه که قبلا بچه ها لطف مى کردن حتى اگه ناراضى بودن ، سختشون بود، یا اذیت مى شدن به عمل نکرده ها کمک مى کردن اما الان فقط جبهه مى گیرن. چه روزها و شب هایى که من با بچه هاى اینجا در تماس بودم و با جون و دل بهشون کمک کردم! حتى وقتى درگیر یه مشکل جسمى بودم مى اومدم براى بچه ها وقت مى ذاشتم. با خیلیى از بچه ها هنوز که هنوزه تو وایبر در تماسم و خیلیاشونو از نزدیک دیدم. براى همین دوست دارم فضاى اینجا مثل قبل بشه عزیزم. وگرنه عین خیالمم نبود و اهمیتى نمى دادم.