2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

lili جان مرسی عزیزم .... راستش من یهو به سرم زد برم عمل کنم و از اونجایی که میخواستم هزینه بیشتر از سه تومن نشه و حتماً هم کرج عمل کنم انتخابهام محدود شد. بعد هم که یکی از دوستهام با دکتر گرمارودی(ماریااندجی گرمارودی) عمل کرده بود دیدم شرایطشون با من میخونه رفتم وقت عمل گرفتم ...حقیقتش من اصلاً به سبک و این داستانها فکر نکردم و احتمالاً اشتباه کردم....!
sevil جان راستش من انقدر تو بهت بودم خیلیییییی دقیق نشدم ولی دست کم میتونم بگم تو صورتش خوب نشسته بود و مثل من عجیب نشده بود ....بازم مرسی
سمیرا (اهورا) جان مرسی عزیز... امیدوارم من هم مثل شما بتونم علاقه مند شم به این سبک !:) ... هزینه عمل دکتر گرمارودی 3 تومن هستش ...سبک خاصی هم نخواستم جز یکی دوتا نکته کوچیک مثل اینکه زیادی کوچیک نشه و ...بقیه ش رو سپردم به خودشون
بچه ها مرسی از لطف همه من با اجازه دیگه حالا حالاها سر نمیزنم به این تاپیک ... چون حس میکنم دارم اذیت میشم... هی میام اینجا نظرات مثبت دوستان رو که حالا یا از سر لطف یا نظر واقعی شون میخونم هی به خودم میگم اوضاع روبه راهه بعد میرم جلو آینه میبینم هیچ ربطی به تصوراتم ندارم و تنها چیزی که نمیشه اسمش رو گذاشت "روبراه"... عصبی میشم از این تضاد که همه بپسندند ولی خودم با کل مجموعه صورتم نتونم کنار بیام... میدونم خیلیییییییی زود برای قضاوت ولی نمیتونم این فکرها رو به ذهنم راه ندم به خصوص وقتی نظرهای مختلف رو میخونم...
از اول هم قرار بود تا عکس گذاشتن پیش بیام ولی انگار زیاده روی کردم :ی
مرسی از تجربیاتون... امیدوارم به بقیه تونسته باشم کمک کنم... کاش همه اونهایی که هنوز به مرحله عمل نرسیدند بتونن بهترین و درست ترین انتخاب رو داشته باشند .
در ضمن ممنون میشم اگه اون عکسهای عتیقه م رو سیو کردید پاکش کنید :ی موفق باشید همگی
من با یحیوی 7 آذر عمل کردم یکی از دوستام که سال قبل باعاش عمل کرده می گفت 3 بار براش آمپول زده در صورتی که براتی من یک بار زد زنگ زدم به منشیش گفت شنبه بیا دوباره واست بنویسه که بزنی شما چند بار آمپول زدید
نیکناز جان من هم ارتودنسی دارم از تمام دکتر ها (یحیوی سامی فرهنگ خاص احمدی حسنیان هم پرسیدم که وجود ارتودنسی مانع عمل هست و یا حتی بر روی زیبایی لبها تاثیری دارد که همه جواب منفی دادند بهتر ارتودنسی زودتر شروع بشه چون پروسه درمانیش طولانی تره.....
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
2810