2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
سلااااام بچه ها من باز اومدم بعد 20 صفحه .... چقدر دوباره نی نی سایت فضاش گرم شده تبادل بالا رفته یکی از دوستانی ک دلیل مردد بودن منو از د . منافی پرسید عزیزم واسه من اگر عکسمو دیده باشی کلی مبهم صحبت کرد اینکه اخر نفهمیدم بافت از کجا برمیداره غضروف از کجا ؟ چند بار عمل و .....؟ در ضمن در حاذق بودن ایشون هیچ شکی نیست اما احساس کردم پروسه عمل من کلی بگیر و ببند داره پیش ایشون . مورد دیگه هم این بود ک توی مطبشون دو مورد دیدم ک یکی ترمیم شده بود من از بینی داغون شده خودم بدتر دیدم (البته باید قبلشو دید ک چی بوده - در ضمن خودشم ی جوری گنگ بود و نمیدونست از بینیش راضیه یا نه ) 2 - خانمی رو دیدم ک پیشونیشو بینیش باند پیچی شده بود من شخصا نمیخوام از پیشونیم بافت برداشته شه (مثله بعضی از ترمیم های د . منافی ) در آخر هم چون د . امامی استاد د . منافی هستن و د . منافی منو ب ایشون ارجاع دادن ، در جریان ویزیت د . امامی فرمودن ک یا از خط خنده ات بافت میگیرم یا از پیشونی و طبق رویه ک شاگرد از استاد پیروری میکنه من مردد شدم .در حالیکه حدود 2 سال فقط بعد خدا ب همه میگفتم امید دارم د . منافی منمو بینیمو درست میکنه و منتظر بودم ک برم و وقت عمل بگیرم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
راستی نگین و نگارین و الین جون منم 23 تیر وقت عملمو با دکتر امیری زاد اوکی کردم 20 تیر آخرین ویزیتمه دیگه انتخابمو کردم انگار دلم با د . امیری زاده و ریسکش نسبت ب د . منافی ب نظرم کمتره دعا کنید ایندفعه دیگه واسه بار سوم بینیمو داغون نکنن . تو سایت زیبا کده هم ک اتفاقی باز کردم دیدم یکی اومده بود از سه نفر ک دور و بری هاش بودن تعریف میکرد و میگفت د . کم ریسکیه منتهی سایز بینی رو زیاد دست نمیزنه اما مشکلات تنفسی و ظاهری ندارن . البته من اگرم سایز بینیم یک دررجه و نیم بزرگ شه تازه میشه ی بینیه استاندارد و فکر کنم بد نباشه . ب هر حال بچه ها واسه منو و الین و نگارین جون دعا کنید . هر سه انگار ب واسه یک هفته از هم عمل داریم نگارین جون شما چندم شد وقت عملت ؟فراموش کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون خوش گفتار نه نداره اما تو مطبش عکاسش عکسارو بهت نشون میده اما هزینه اش بالای 12 میلیونه در ضمن انقدر رو بینیت عیب نذار برو صفحه 1880 عکسای منو حتما حتما حتما ببین متوجه میشی چرا همه میگن عمل نکن از 1880-1890 چندتا عکس از چند نفر هست برو ببین
سلام دوستان من تقریبا نه ماه از عملم میگذره و راضیم همه میگن بینی ام طبیعی و خوب شده ولی هنوز ورم دارم دکتر سجادیان اصلا بد اخلاق نیست !!! الانم هرکی میخاد بینی شو عمل کنه سجادیانو بهش پیشنهاد میکنم چون دکتر مسئولیت پذیریه و حتی اگه مشکلی باشه قبول میکنه اگه قصد عمل دارین به شنیدها اعتماد نکنید و حتما مطبش برین دکتر اینستاش همه جور کاریی میذاره فیلم منم میخاست بذاره خودم قبول نکردم منم دکترمو از اینجا انتخاب کردم و چند بار مطبش رفتم.
مانا حان ممنون در ضمن مبارکت باشههههه دقیقا همینطوره و عکس اصلا معیار خوبی نیست منم چون تو مطب خوشم نیومد د . امیری زاد رو انتخاب کردک دیگه از خدا خواستم کمک کنه
سلااااام منم با مانااا موافقم اینجا وقتی خوندم دکتر سجادیان اخلاقش بده کلییی شاخ دوردم چون ی دکتریه ک خیییلییییی مهربووون و صادقه و خیلی باهاش راحت میشی وقتی صحبت میکنی نمیدونم هرکی هر دکتریو دوست داره میتونه انتخاب کنهه جدا از کارای ایشووون ک مثه همه ی دکترها راضی و ناراضی داره اخلاقشون خیلی خوبه ...
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
مل مل جونم ایشالله که عالی بشع بینیت من واقعا واست دعا میکنم چون اینجا به همه کمک کردی مخصوصا به من واسه انتخاب دکترم نگران نباش من 15 مرداد عمل دارم اگه خدا بخواد مشکلی پیش نیاد
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
خوش گفتار جان با هزینه بیمارستان 3.500 شد قبل عملم ازم عکس نخواست اما خودم از وایبر براش فرستادم امیدواری داد .عکس رادیولوژی هم باز خودم گرفتم بخاطر بیمه... مامان سوین : این برای تهرانشه66554254
نگین جون. خب شماره دکترو بده منم تو وایبر باهاش چت کنم. عکس بفرستم نظرشو بده.
نگین عملت خیلی خوب بوده از این جهت که ورم و کبودی نداشتی. ولی یه چیزی بگم؟ بینیت ظریف مریف نشده‌ . نمیدونم چرا این حسو دارم. شاید پوستت ضخیمه. شاید هنوز ورم داره، شاید چون لنز دوربینو چسبوندی به بینیت و عکس انداختی این فرمی نشون میده. نمیدونم . خودت بگو
مل مل عکساتو دیدم. واقعا جا خوردم. بینی خودت قبل عمل عیب و ایرادی نداشت. چقدر یه دکتر باید بی هنر و دست و پاچلفتی باشه که کارش بشه اون عکسا . دکترت چه توضیحی داشت بده. آخه اصلا غیر قابل تصوره. ولی معلومه دختر با اراده و با ایمانی هستی. به خدا توکل کردی ان شاالله خدا سختی های این مدت رو از تن و روحت بیرون کنه. و نتیجه ی قابل قبولی از عملت بگیری. برات دعا کردم . از شما هم التماس دعا دارم .
2810