2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
مل مل جون. در مورد دکتر فرناد کرمی فر اطلاعاتی داری بهم بدی. سایتشو که بررسی میکنم احساس میکنم بهترین جراح پلاستیک ایرانه ، ولی اسمش توی انجمن جراحان پلاستیک نبود. تا حالا این سوال رو سه بار پرسیدم. الان دیگه عروس باید جواب بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نگین جون مرسی عزیزم ازجوابت بچه ها واقعا اینقدر مرددم تو انتخاب دکتر که امکان داره قید عملو بزنم کلا واقعا خوش به حال اونایی که مادرزادی دماغشون قشنگه بهشون حسودیم میشه اخه این چه وضعشه مردم از استرس این دماغ که آیا خوب میشه بعد عمل یا بعد از چند سال دوباره برنمیگرده به حالت اولش و ..... واقعا در این موارد تصمیم گیری چقد سخته
سلام من چند ساله بدون اینکه عضو سایت باشم از مطالب خوبش استفاده میکنم امروز عضو شدم ... من دو هفته ست بینیمو با دکتر یحیوی عملیدم با اینکه جو اینجا با یحیوی مخالفه ولی من سه تا از دوستام بالای سه ساله با یحیوی عمل کردن و واقعن هیچ مشکلی ندارن و البته برادر همسرم با یه بینی که هر مشکلی بگین داشته ( قوز ، انحراف ، فرو رفتگی، کجی تیغه بینی ، پولیپ والبته سه بار شکستگی ) الان دو ساله از عملش میگذره و واقعن بینظیره ، دیدن این چهار مورد کافی بود تا بی شک دکتر یحیوی رو بنابر دیده هام نه شنیدها انتخاب کنم ، عکس بینی خودمو بزودی میزارم تا همه دوستان بر اساس دیدها تصمیم بگیرن ، ببخشید طولانی شد
نگارین جون بینی من بالاش استخوانی و پایینش تقریبا بادکنکیه اما نوکش باریکه از نیم رخ هم یه کمی درازه که بیشتر ازنیم رخم بدم میاد تا تمام رخ البته به نظرم قسمت بادکنکی غظروفیه چون پوستش ضخیم نیست
بانو منیر جون نگارین جونم ممنون ک همگی بهم انرژی میدین بانو جان ممنون ک از د . منافی برام میگی منم واقعا ترمیم هاشو ب خوبی سایتش ندیدم البته خوب بازم میگه عکس اصلا ب درد ن.م.ی.خ.و.ر.ه!!!!!!!!!! اما خداکنه در مورد د . امیری زاد اشتباه نکنم خوب خیلی ها ایشون رو بهم معرفی کردن ( خود پزشکان و کسانیکه جراحی کرده بودن ) چون تا منو میدیدن یا عکسمو ، میگفتن یکصدا د . امیری زاد! اما هیچ پزشکی البته بجز یک نفر نگفت د . منافی البته د . خداکرمی و دستیار د . کلانتر هم هر دو رو پیشنهاد کردن برم مطبشون و یکی رو انتخاب کنم نگارین جون کمترین کاری بود ک میتونستم بکنم خدا کنه عمل های همه خوب شه ... آمـــــــــــــــــیـــــــــــن
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
بچه ها خواهش میکنم الکی بخاطر اینکه آی گونم ب چشم بیاد ، میخندم سوراخای بینیم معلومه ، میخوام تغییر کنم اما مشکلی ندارم ، حالا ک میرم زیر تیغ چونه دماغمم 1 ساعته با و بسته کنه و ...... خودتونو زیر تیغ ندین ازم ناراحت نشین اما اکثر آدما حتی اگرم عملشون خوب شه پشیمون میشن چرا عملیدن ، چون تقریبا اگر خوب عمل شن و بیس بینی خودشونم خوب باشه خوب تغییری حاصل نمیشه .در نتیجه پس واسه چی پولتونو و جونتونو ب دست دکتر ها میسپارین ؟؟؟؟؟؟ دکتر هر چقدر هم حاذق ، اما ریسک عمل پس چی؟ پس خواهشا زیاد مته ب خشخاش نزنید !
نگین جونی ممنونم ازت . حرفاتون آدمو دلگرم میکنه خوش گفتار جان مرسی من د . فرناد کرمی رو نمیشناسم عزیزم فقط یه توصیه دارم برات :" صبر کن ... چرا انقدر تخته گاز میری ؟! مگه شما رفتی مطبش نشستی ، مگه با مریضاش حرفیدی ؟ از کجا میدونی بهترینه ؟ شایدم باشه اما خواهش میکنم از رو عکس قضاوت نکن .... عکس تبلیغه فقط ....فقط ... تبلیغ ! دکترهایی ک کارشون خوبه بیش از تبلیغ عمل میکنن ....میدونی چرا ؟ چون انقدر کارشون خوب هست ک احتیاج ب تبلیغ نباشه ، در ضمن انقدر سرشون شلوغ هست ک بیکار نیستن دنبال این چیزا باشن " دکترای خوب وقتی بهشون میگی عکس ....میگن شما تشریف ببر بیرون وقتی با 4 نفر صحبت کردی و دیدی بیا تو ! سعی کن هر پزشکی انتخاب میکنی یا عضو انجمن جراحان پلاستیک باشه یا عضو انجمن گوش و حلق و بینی . ب اسم و رسم و پول نگاه نکن و من در این مورد موافق آرزو جون هستم ک نباید گول خورد
در ضمن همیشه همه کارشون بد نیست حتی دکتر من ک منو و 2 نفر از اعضای خانوادمو ب این روز انداخت ! البته نمیگم خودم بی تقصیرم ... چون گناه من بیشتره و اینکه نادونی کردم .... ندونستم و نپرسیدم و بی گدار ب آب زدم . درسته دکترم من و 1 خانمی ک از زنجان اومده بود و میگفت تو زنجان خبر نداری چ خبره و حتی خانوادم و یک آقا رو آسیب زد ، اما شاید من دو تا هم کار خیلی معمولی سطح پایین هم تو مطب دیدم . پس نباید دروغ بگم ک کلا خرابکاره از نظر من 80% با توجه ب شناختی ک بازرس پروندم و مریض ها و خودم داشتم خرابکاره . د. نراقی ک انقدر اکثریت شاکی اند در حالی ک من در اوج افسردگی و بی چارگی و ترس بودم گفت :"بدتر هم امکان داشت اتفاق بیفته ! قوی باش . ماسک و چسبت رو بردار و بیا تو جامعه . دکتری ک عملت میکنه جدای از قضیه پول یه کار انسان دوستانه انجام میده !" پس زود قضاوت نکنیم.... همیشه در روابط ، هر دو طرف درصدی از خطا رو دارن .
2810