2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015654 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان من 20 ماه رمضون میخوام بیام تهران عمل کنم .چون از کارای دکترای شهرمون خوشم نمیاد .نظرم دکتر فرزام هستش که 5 میگیره اما فقط 1کار دیدم ازش که خوب بود .. به نظرتون برم پیشش یا نه؟..وقت زیادی هم ندارم که بگردم تو مطب دکترا فقط 10 روز تهرانم میخوام تو این 10 روز عمل کنم اگه میشه کسانی ک تو این زمینه اطلاعات دارن 1دکتر خوب تو همین رنج قیمت که کارشم شیک باشه معرفی کنید... ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

elika23 منافی نوک بینیو گرد میکنه من چنتا کار ازش دیدم خوشم نیومد سجادیانم دخترخالم عمل کرد پیشش خیلیییی طبیعی یعنی اصن کسی نمیفهمه عمله اما قشنگو کوچیکه منتها من طبیعی دوس ندارم نمیرم پیشش ..یحیوی من کارای سایتشو دوس داشتم اما شنیدم فرق میکنه با کارای مطب..زینلی هم کارش قشنگه اما یکی از اشناها عمل کرد پیشش اصلا کوچیک نشد بزرگ بود..خیلی طبیعی هم بود شاید این استثنا بود که من دیدم وگرنه 2تا کار ازش دیدم عالییییی بود
Fatiiعزیز یه مورد 5سال پیش دیدم با بهروز فرزام عمل کرده بود خیلی قشنگ بود ولی خیلی فانتزی بود از 100کیلو متری معلوم بود عملیه و اینکه بینی قبلیش یه کم گوشتی بود ولی بزرگ نبود در واقع بیشتر حالت داده بود،آخه بینی قبل خیلی مهمه چه جوری بوده باشه