2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015608 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

vidamin میگن بهزاد فرخی خیلی خوبه و اینکه فوق تخصص هم داره قیمتشم بین 4 5 میلیون کارای سایتش قدیمیه الان شاید خوشگلتر عمل کنه... فوق تخصصشم کانادا گرفته فک کنم اما در کل یه زمانی تو نخ فرخی بودم...
دوستان من دارم پست هاتون رو میخونم از اخر به اول...اسم کلی دکتر هست اما نمیدونم اینایی که دارید ازشون صحبت میکنید شیراز هستن یا تهران؟ میشه لطفا یکی از دوستان اسم چند تا دکتر خوب از شیراز برا من بزاره...من شهرستانم ....باید بیام سر فرصت کار یه چند تا دکتر خوب رو ببینم اخه
غیرممکن غیر ممکنه
من دیروز رفتم مطب دکتر سامی ! اولا که دقیقا 4 ساعت علاف شدیم و داد همه در اومده بود ! 3 نفرو دیدم که عمل کرده بودن ! یکیشون روز قبل عمل کرده بود ... که خب ورم داشت ... یکی دیگه 2 هفته قبل عمل کرده بود ! عالی شده بود ! البته بار دومش بود ! نمیدونم دفعه قبل با کی عمل کرده بود ! یکی دیگه هم 3 ماه پیش عمل کرده بود ... اونم خیلی خوب شده بود ! میگفت یک ماه بیشتر هم چسب نزده ... همه میگفتن به هیچ عنوان دردی حس نکردن ... فقط کلافه بودن بعد عمل چون تامپون داشتن ... از برخورد دکتر راضی بودم من ... خیلی دقیق بود ... هزینه هم 12 با کلینیک ... اکثریت میگفتن که بهشون گفته انتظار 80 داشته باشین نه 100 ... به من هم همینو گفت ... من فعلا از عمل منصرف شدم ... ولی اگه ی روز تصمیم به عمل بگیرم پیش همین دکتر عمل میکنم نانازی اون دختری که 3 ماه پیش عمل کرده بود با دکتر ، دکتر واسش ارتفاع بینیش رو کم کرده بود ... من عکس قبل از عملش رو دیدم ...