در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من بینیم از نیم رخ مشکل خاصی نداره تقریبا صافه اما از تمام رخ پهنه یه کم میخوام خوب برام جمش کنه پیش دکتر ابیانه رفتم مشاوره گفت خیلی تغییر نمیکنی به نظرتون دکتر خداکرمی خوبه واسم برم مشاوره خیلی نگرانم
چرا الین جووون / مگه آرایشه ک بگیم چرا اینجوری آرایش کردی/ بذار ببینیم چقدر تغییر میکنی نگارین جون شما هم باید چند تا گزینه داشته باشی و خودت سر بزنی ببینی کدوم بهتره الین جون بیشتر باز اطلاع کسب کردن و کارای جدیدترشونو دیدن من از د . خداکرمی دو سال پیش کاراشو دیده بودم
بچه ها کسی از دکتر فرهنگ و نادریان اطلاعی نداره؟؟؟؟اخه یکی توومطب احمدی بهم گف برو پیش فرهنگ
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلاااااااااام به همگی خیلی وقته اینجا نیومدم احساس غربت میکنم نیلوفر جون خیلی خوش شانسی! من اصلا نی نی سایت نمی اومدم امروز همینجوری اومدم یه سر بزنم اسممو تو پیج دیدم تعجب کردم جونم عزیزم؟ چه کمکی از دستم برمیاد؟
من چون سر کار میرم خیلی وقت ندارم هیچ دکتری مد نظرم نیس حالا فردا میخوام برم پیش دکتر خداکرمی واسه مشاوره من چون کسی موافق عمل کردنم نیس سخته تنهایی بخوام دکتر انتخاب کنم من فقط میخوام پهنای بینیم و بگیره دیوونه شدم
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای گوگولی جونممممممممممممممم کاش از خدا ی چیز دیگه میخواستم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
دیروز ک اومدم مطب احمدی زیاد از مدلای بینیش خوشم نیومد اصلا شبیه مال شما و اونی ک میخواستم نبود ب دکتر خیلی رک گفتم دکتر گف بینیت خوب میشه اینایی ک بیرونن باید با قبلشون مقایسه شن من از مدل بینیه شما خیلی خوشم اومده ولی نمیدونستم چطور ب دکتر بگم نمیشه اسمتونو یا عکستونو ب دکتر نشون بدم بفهمه مدنظرم چیه اخه قبل عملتم شبیه منه البته الان عکساتونو ندارم
آره عزیزم. دقیقا نتیجه ی عمل خیلی به بیس بینی بستگی داره. من خودم بعد از 7/8 بار رفتن به مطبش و دیدن نمونه های زیاد انتخابش کردم. چون دیدم مدل بینی های منو خوشگل درمیاره. اسمم تو خصوصی بهت میگم دوستم عکسمم الان میزارم اینجا.