2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015456 بازدید | 66527 پست
منم یکشنبه برا چسب رفته بودم ی دختره اصلا ورم نداااااشت و من کلیییی تعجب ک چرا ورم نداره ولی من خیلی ورم داااشتم اولاشم نمیدونسم باید آب کرفس خورد خوبه من نخورده بووودم ربطی ب دکتر نداره ولی خب بودنم کسایی ک ورم داشتن
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلیها میگن سبک سامی فرق کرده حیف چون تنها گزینم بود صبا طرزی خرابکاره منم اول نظرم روش بود والی ی متنی گذاشتن راجبه دکترای خرابکار اسمه طرزی توش بود
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
آبنوس جان دکتر یحیوی رو گفتم اسرا جان من بین پزشکایی ک رفتم سه تاشون تو این کارا بودن ضیغمی.سرکارات.خداکرمی همه هم ک دیگه فهمیدن نظر من د. خدا کرمیه چون کلی مریضای مختلف با مدلای مختلف دیدم ک حتی از شهرستانم اومده بودن
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
آره فاطمه جان دست به یوراخا نمیزنه برو ی بار ببینش تا با دکتر حرف نزنی ک نباید با حرفای من تصمیم قطعی بگیری من دارم میگم اگر بینی اولیه هستین و مشکلی ندارین من بین تپتم دکترایی ک رفتم ایشون رو قبول دارم چون مدل صورتت واسش خیلی مهمه ک مصنوعی نشه و تنفس هم مشکل براش پیش نیاد
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
2810