2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015589 بازدید | 66529 پست
پانیز جان من حمید ملکان راد میگم تو مطبش ناراضی ندیدم نمیدونم والا
الان عکس بینیمو میزارم تا 4 میخوام هزینه کنم دکترای که مطبشون رفتم میلانی و ملکان راد و فرهنگ وجوادی بودن
موندم بین کدوم برم
آرامش چیست؟ نگاه به گذشته و شکر خدا نگاه به آینده و اعتماد به خدا

www.sitesazi.com
Dona جان یه مقدار از مطب گردی میلانی و فرهنگ میگی؟؟ آخه این دوتا گزینه من هم هستند.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این دکترایی که گفتی بنظرم میلانی واست بهتره ولی من اگر جای تو بودم حتما به دکتر سجادیان هم یسر میزدم.با توجه به هزینه ای که میخوای بکنی و مدل بینیت و مدل بینی ای که دوس داری بنظرم سجادیان میتونه گزینه خوبی باشه.اگه یبار مطبش بری نمونه ببینی ضرر نمیکنی.
بچه ها میشه یه سری اطلاعات راجب یزدانفر به من بدین؟؟
مثلا اینکه سبکش چجوریه؟نوع عملش بازه یا بسته؟
قیمتش چقدره؟

با اینکه عملمو کنسل کردم همچنان دلم با یحیویه
نمی دونم به اون نمونه هایی که تو مطب دیدم دل ببندم یا به ناراضیای اینجا
صحرایی/سامی/یحیوی/علامه/عباس زاده/دینی
قسمت 12*****عمو یزدانفر******
زودتر از دکتر رسیدم و تو مطب پر از خالی بود
تشکیل پرونده که دادم دکترم آمد من اولین نفر بودم که باهاش ویزیت شدم خیلی خیلی خوش اخلاق و خوش برخورد بود اخلاق 20
بعد از اینکه بینیمو معاینه کرد گفت عمو جان دوست داری بینیت کجاش درست بشه منم ایرادایی را که دوست داشتم برطرف بشه بهش گفتم بعد گفت عمو می توم همین حالا برم سر اصل مطلب ولی دوست دارم 10 دقیقه به حرفام خوب گوش بدی بعد هر سوالی داشتی بپرس منم مثل بچه حرف گوش کنا خیلی مرتب و منظم نشستم و بحرفاش بقول خودش با دقت گوش دادم
گفت پرهای بینیتو باز نمی کنم - عملم باز - کارایی که برای بینیم می خواست انجام بده را گفت - گفت بینیت درجه 2 و 60 % بهتر می شه چون خیلی پر ایراد نیست توقع 1 بینی خیلی ایده ال نداشته باش - تامپون نمیزاره- یک هفته گچ یک هفته چسب- گفت سبک کارم طبیعی سر بالا نمی کنم تمام قواعد جراحیو رعایت می کنم - تیغه و سر بینی یتیکه نیست - سر بینیو 1 خورده گرد تر درمیاره - کلومولا 2 میلی متر پایین تر از پرههاست گفت استاندارد نیست تمام زیر بینی در یک سطح باشه - برای سر بینی 1 خیمه درست می کنم که از غضروف خود بینی استفاده می کنم و باعث می شه بینی افت نکنه -گفت پر ها رو دست نمیزنم چون اگر باز بشه خطوط روش از بین می ره و حالت طبیعیشو از دست می ده
برای عملم 1 قرص روز قبلش بهت می دم بخوری عملم با بیهوشی کامل - صبح عمل می کنم بعد از ظهر مرخصی و هر کاری بعد از عمل دوست داشتی انجام بده ( کباب بخور - نقاشی کن - با کامپیوتر کار کن و .....)
بعد از اینکه صحبتاش تموم شد من بهش گفتم 1 عکس از بینی هایی که شبیه من بوده و عمل کردی بمن نشون بده گفت تا حالا مشابه بینیتو عمل نکردم ولی عکسای کامپیوتر منشیمو می تونی نگاه کنی بعد من 1 عکسی که مدلشو دوست داشتم یکی از مدلای بینی محبی را بهش نشون دادم گفتم دوست دارم سر بینیم اینحوری بشه گفت دقیقا که اینجوری نمی شه و 1 چند تا ایراد اساسی از عکس گرفت که بنظرم بجا و درست بود - گفت بینیو از نیم رخ صاف در نمیارم بلکه اصولیش اینکه تیغه بینی از نوک بینی باید 2 میلیمتر پایینتر باشه که 1 قوس کوچیک بهش میدم و من تمام کارایی را که برای بینیت انجام میدم بر طبق اصول پزشکی است که وجود دارد و بینیو برطبق شخصیت افراد - صورتشون و..... عمل می کنم هیچ کس نمی فهمه بینیت عمل شده ولی تغییر مثبت تو صورتت بوجود میاد
وقتی باهات صحبت می کنه حس اعتماد عجیبی بهت دست میده ( حس ملکوتی سیما) و همون لحظه می گی برم بیرون باهاش وقت عمل بگیرم
احتمال خطا 5% بین هر 100 تا مریض احتمال اینکه 5 تا بترمیم بکشه هست ولی این رقم تو اروپا %15-%20
هزینه عمل 7- 7.5 که گفت می تونم عملو بسته انجام بدم و هزینه کمتری بگیرم ولی چون خیمه ای که برای سر بینی می زارم و کارایی که می خوام انجام بدم باعث می شه عملم باز باشه
اومدم بیرون از منشیش عکسای کامپیوترشو خواستم بهم نشون بده که بنظرم سر بینیاش 1 حالت بخصوصی داشت که فکر کنم بخاطر خیمه ای که سر بینی می زاره بیشتر بدرد بینی هایی می خوره که پره ها نیاز بجمع شدن نداشته یاشه من مدل سر بینیاشو خیلی نپسندیدم طبیعی بود ولی نه اونجوری که مد نظر من بود و از طرفی مدل زنده 1 چیز دیگست و من هر چی منتظر شدم هیچکس نیومد
بینی منشیش اگر کارخودش باشه تنها نمونه زنده ای بود که من دیدم و خوشم آمد بصورتش میومد وسر بالا نبود ولی با نمونه های کامپیوترش فرق می کرد
سلام ... من بینی از دوطرف پلیپ شدید داره و الان زده به گوشم و مجبور شدم که عمل کنم .حالا تصمیم گرفتم زیبایی هم عمل کنم دیگه ...میشه لطف کنید 2 سوال منو جواب بدین : 1-الان دکتری هست که تا قبل عید وقت عمل بده 2- خواهشا یه دکتر خوب معرفی کنید قیمتش مهم نیست برام
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 
سلام . بچه ها تو این 4روز گذشته کیا عمل کردن و با کدوم دکتر . اسمشون و مثل اسم پروفایلشون بنویسید به ص 12 اضافه کنم .
کدوم سمی با نادریان عمل داشته ؟ samy ?sami? سمی ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
بینی من راستشو بخوای یه مقدار بزرگ هست ولی زیاد نه . و نیمرخش رو هم دوست ندارم .ترجیح میدم تقریبا طبیعی باشه ولی تیغه ظریف داشته باشه البته الان تیغه بینی بزرگ نیست ولی از این ظریف تر دوست دارم
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی