2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست
بچه ها منم مثه سارگل راحت دکتر انتخاب کردم با دکتر مفرد اشنا شدم تحقیقات زیادی تو اینترنت راجع بهش کردم مطبش نرفتم از راه دور تلفنی باهاش صحبت کردم و وقت گرفتم 30اردیبهشت هم عملم بود خدا رو شکر بشدت راضیم یک بینی طبیعی با قوس ملایم هرکیم میبینه دلش اب میشه پاشید سوسول بازی درنیارید برید دکتر انتخاب کنید در مرحله اولم دکتر مفرد بزارید لیستتون والسلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامی ناز من تهران هستم دکتر دادگری میدونم شمال خیلی خوبه میشناسی شما. نگین جون مطب دکتر مفرد کرج هست و هزینت چقدر شد عزیزم. سارگل جون شما از عملت چند وقت میگذره و هزینتون چقدر شد ممنونم دوستان از جوابتون
عسل جونم با اجازت من اسم دکترمو بعد عملم میارم حقیقتا کارشونو خیلی قبول دارم نمونه های زیادیم دیدم ولی تا به یقین تو خودم نرسم اسم نمیبرم بی نهایت دکتر منصف و مهربونی هستن اطلاعات بعدی هم باشع بعد عملم که انشاا.. شنبه آیندس امیدوارم انتخابم درست باشه و شما هم انتخاب درستی داشته باشین سبک دکترم هم تقزیبا نیمه فانتزیه
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
مریم جون بینیم تقریبا گوشتیه البته بالاش یه قوز هم داره کوچیک پایین بینیم قسمت تیغه کمی افتادس پره های بینیم پهنه کلا بینیم کم کار نیست چون انحراف شدید هم دارم ولی نمونه های خیلی خیلی زیبا دیدم که عکس قبل عملشونو دیدم باورم نمیشد این بوده بینیشون یکی سه هفته بعد عمل با یه ورم خیلی خیلی مختصر دیدم با یه بینی ظریف و شیک که متوجه شدم بینیشون گوشتیه پهن بود اصلا درکش برام ممکن نبود بینی گوشتیه پهن به این اندازه زیبا و ظریف
انشاا.. برات قبل عمل و بعد عمل میذارم شاید به دردت خورد. دوستان خیلی برام دعا کنین چند وقته همش تو خواب و بیداری تو فکر دماغم دعا کنین عالی شم
2810