2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان لطفا هر اطلاعاتی از دکتر نادریان دارید بگید ممنونم برا بینیه گوشتی خوب فانتزی درمیاره؟؟ من اصلا مطبشم نرفتم هنوز میخاستم ببینم شماها میشناسینش راضین ازش کارش خوبه ممنونم و منتظرم
خدایا منو فرزندمو در پناه خودت بگیر*
سلام دوستان,, اکرم خانم عزیز که پیش دکتر بابایی ساری جراحی کردید,میشه لطفا اطلاعات بیشتری از وضعیت بینیتون بدید,,الان چطوره؟راضی هستین ۱۰۰%؟؟
$استیکرهای متنوع و زیبا$http://sticker2nice.blogfa.com/
الین جان و بقیه بچه ها,شما که دنبال دکتر میگردین,توصیه میکنم تاپیک های قبلی رو بخونین ,اونجا بهتر به نتیجه میترسی,,,من درعرض 50 روز 3 تاپیک رو خوندم هم دکترم رو پیدا کردم,هم از کارهای قبل عمل وهم مشکلات پس از عمل آشنا شدم.بنابراین نه استرس قبل داشتم نه بعد,چون با چم وخم همه چیز آشنایی پیدا کردم والسلام ابن بود انشای من
من زاده شهر MISام
الین جان و بقیه بچه ها,شما که دنبال دکتر میگردین,توصیه میکنم تاپیک های قبلی رو بخونین ,اونجا بهتر به نتیجه میترسی,,,من درعرض 50 روز 3 تاپیک رو خوندم هم دکترم رو پیدا کردم,هم از کارهای قبل عمل وهم مشکلات پس از عمل آشنا شدم.بنابراین نه استرس قبل داشتم نه بعد,چون با چم وخم همه چیز آشنایی پیدا کردم والسلام ابن بود انشای من
من زاده شهر MISام
سارگل جون خدا میدونه من یه ساله که درگیرم این پروسه ام,آدرس تاپیکهایی بجز اینجا رو دوستان زحمت میکشن بزارن...ممنون میشم عسل بانو غصه نخور عزیزم,,درکت میکنم..شما کجا زندگی میکنین؟من شمالم.
$استیکرهای متنوع و زیبا$http://sticker2nice.blogfa.com/
2810