2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015437 بازدید | 66527 پست
نانا لا هنوز فیلتر تو بینیمه ولی تا وقتی مخاط بینیم ترشح نشه تنفسم خوبه مشکل ندارم امروز میرم فیلترارو دربیارم ببینم خدا چی میخواد توروخدا بچه ها دعا کنید سوراخای بینیم متقارن شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من یه مشکل خیلی بزرگ دارم واقعااااا کمک دختر خالم که متولد استرالیا هست دراه یه ماهه دیگه میاد ایران برا عمل بینی خیلی حساسه فارسی هم بلد نیست که این سایتو معرفی کنم بره مطالعه کنه بگه کی روی میخواد تروخدا شسته رفته یه دکتر خوب بهم معرفی کنید به من اعتماد کرده گفته یکی رو پیدا کن یه ماههم بیشتر ایران نیستش تروخدا کمکککککک
زلال باش...فرقی نمیکنه گودال کوچک آبی باشی یا دریای بیکران ...زلال که باشی آسمان در تو پیداست...
سامی جان اگر بینیشوت استخونیه دکتر زینعلی من جند وقت پیش دو نمونه جدید 3 ماه بود عمل کرده بود از سامی دیدم کوچیک نبود
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
سلام دوستان خیلی خوشحالم با این تاپیک اشنا شدم من بیش از 10 ساله که دارم رو اینقضیه فکر میکنم از عملمیترسم از اینکه خرابتر از قبل بشه و از دردش هم میترسم جدیدا اسم فرشید محبوبی راد رو میشنوم و کاراشو تو عکس دیدم نظرتون چیه؟
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
بچه ها یه سوال برای کسایی که انحراف بینی دارن اگه جراحشون متخصص گوش حلق بینی نباشه و جراح پلاستیک باشه مشکلی پیش میاد؟اخه من انحراف دارم و دکتر محسنیان رو انتخاب کردم که اونم جراح پلاستیک و ترمیمی هست به نظرتون مشکلی پیش میاد؟کسی بوده که انحراف داشته و پیش جراح پلاستیک عمل کرده باشه؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
سلام من امروز برای مشاوره رفتم مطب دکتریزدانفر گفت من طبیعی عمل می کنم یه طوری که بعدا کسی ببینتت فقط بگه خوشگلتر شدی نفهمه عمل کردی یه هفته چسب یه هفته گچ بعد از عمل هم بخواب حموم برو کباب بخور هر کاری می خوای بکن من واقعا ازدکتر خوشم اومد ولی تا حالا هیچ نمونه ای از کاراش ندیدم وباتوجه به وب گردیام و چون نوشته بودن دکتر طبیعی عمل می کنه رفتم مشاوره حالا چند تاسوال دارم اگه لطف کنین جواب بدین 1-واقعا بعداز عمل بادکتریزدانفر میشه حموم رفت و به پهلو خوابید؟ 2-تا حالا شنیدین ناراضی داشته باشه؟ اینجا کیاباهاش عمل کردن
2810