2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015408 بازدید | 66527 پست
سارا جان من امروز تو لاین گروه سامی پرسیدم یکی از بچه باهاش عمل داره آخر هفته دکتر بهش گفته بود که نسبت به قبل بینی هارو کوچیک تر میکنه چون بیمارش بعد از ۳ ۴ سال میومدن میگفتن آقای دکتر کوچکتر عمل کن امیدوارم راست گفته باشه چون من فقط میخام بینیم خیلی خیلی زیاد کوچیک شه البته بدون اینکه تنفسم خرابشه من خودم میخام باهاش عمل کنم صد درصد بهش میگم خیلی کوچیک کنه امیدوارم اینکارو بکنه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
نگین جون بینیت مبارک باشه عزیزم .راستی عزیزم الان برای قرینه شون سوراخ بینی خیلی زوده مطمئن باش ورمه اصلا نگران نباش
تاپیک چقد خلوت شده
اون دوستامون که بعد عمل میومدن و راهنمایی میکردن دیگه نیستن پس چراااا دوستان با تجربه باشین تا بتونیم از نظراتتون استفاده کنیم
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرم چهارشنبه با دکتر سکوتى عمل داره، میام نتیجه رو بهتون میگم. چه چیزایى رو رعایت کنه؟ البته خودش دوست داره بینیش طبیعى باشه و زیاد تغییر نکنه ولى من بهش گفتم به دکتر بگه یکم براش کوچیک کنه چون اینجورى بعد از عمل پشیمون میشى میگى بینیم اصلا تغییر نکرده! لطفا اگه پیشنهادى دارید،یا نکته اى هست که قبل از عمل باید رعایت کنه یا به دکتر بگه رو بگید.ممنون
نگین جونی مبارککککککک امیدوارم سوراخاش واست بچرخه گلم,خخخخخخ از خودمو خودت خوشم میاد وسواس الکی ندادیم انتخابیدیم و رفتیم عمل,,امیدوارم مفرد بهترینو واست ساخته باشه ,بازم تبریک
من زاده شهر MISام
شمیلا جونی شما خوبییییی عزیزم پخ دارم چند روزه,ولی هرکار میکنم باز نمیکنه,شما نبودی گلم? به‌هرحال من درخدمتم اما از تجربه بعد عمل,,چون من وسواس ندارم ازچیش بگم درد روزهای اول فقط اگه سرتو زیاد پایین بگیری
من زاده شهر MISام
سلام سارگل جونم فدای محبتت عزیزم خوبی شما؟ چرا عزیزم انتخاب کردم دکترمو عملم هم شونزدهمه انشاا.. دکترم هم فعلا اسمشو نمیبرم وقتی از خودم مطمئن شدم حتما حتما میام و میگم ولی بعد از کلی مردد بودن بالاخره یقین پیدا کردم
ویدامین جان آدرس سایت دکتر میلانیو گذاشته بودی رفتم تو سایت فقط سوال برام ایجاد شد چرا عکس نفر اول قبل و بعد عملش هیچ شباهتی بهم ندارن چطوری بعد عمل ابروهاش این شکلی شده به نظرت
2810