2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
دکتر کریمیان بینی هاش ظریف نیست از راستکاری و الهی هم نمونه خوب دیدم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدف جان به نظرم قبلش برو سامی هم ویزیت شو اگر نیاز داشتی سامی هم بهت میگه ولیییییی برای کسایی که چونشون عقبه خیلی تاثیر خوبی داره
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
فاطمه جان یکی از کاربرای مهربون اینجا با علامه جراحی ترمیمی انجام دادن.بانو منیر جان.ظاهرا راضی بودن.عکسم گذاشتن کارشون خوب بود ب نظرم.ولی شما صد در صد باید مطبم بری نمونه ببینی
سلام به همه بااجازه از مدیرتاپیک.... بچه ها این جاکسی هست که معماری خونده باشه وپایان نامه دوره کارشناسیشو داده باشه؟ ببشخیدسوالم بی ربط بود ولی ممنون میشم اگه خوندید جواب بدید...
راستی راجع به علامه هم بگم :دوسال پیش که دنبال دکتر بودم مطب علامه هم رفتم چون شنیده بودم ایشون خیلی ظریف کارن
ولی وقتی رفتم واقعا شوکه شدم.خیلیا واقعا هیچی ازبینیشون نمونده بود وخیلی توصورتشون کوچیک بود حتی بینی پسرارم فوق العاده کوچک کرده بود ن .واستفاده بیش از اندازه کورتون...مث نقل ونبات کورتون میزد...
حتی دوستم که چندبارمطبشون رفته بود میگفت خیلی ناراضی داشته.من که صورتم ظریفه راستش ترسیدم هیچی ازم نمونه بااینکه پوست بینیمم
معمولیه. وی چیز دیگه اینکه سبک بینی طبیعیشون اینه که خط کنار پره اصلا نمیندازن و جای بخیه توصورت حالت صاف داره نه گرد نمیدونم منظورمو خوب گفتم یانه ...
به هر حال به نظرم ی دفعه مطبش رفتن ضرری نداره من فقط تجربیاتموگفتم...
نوا یکی از دوستام معماری خونده.سر جلسه دفاعیه اش همراهش بودم.یه مجتمع تجاری طراحی کرده بود تو یه لوکیشن واقعی.انیمیشن و عکسم داشت کارش.ولی متاسفانه دیگه به خودش دسترسی ندارم
2810