2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015566 بازدید | 66529 پست
این عکس ها مال چند وقت بعد از عمله؟ البته به نظر میاد بینی های قبلیشون هم خیلی بد نبوده دوستای عزیز من الان دقیقا سه ماه از عملم میگذره ولی بینیم خیلی ورم کرده و کج هم شده در حالی که ماه پیش خیلی خیلی خوب شده بود دیروز دکترم برام تزریق کرد داخل بینی در حالی که ماه پیش گفت اصلا لازم نداری که تزریق بشه به نظرتون این غیر طبیعی نیست که تو سه ماهگی اینقدر ورم کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه رستا جون اصلا غیر طبیعی نیست بینیت بعد 6 ماه خوب میشه فقط یه نظر من حساسیت خرج نده و الکی آمپول نزن به بینیت
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
بله فکر کنم نیازه ک یک هفته تهران بمونییییی سوگند جون ایییینقد صورتم ورم داره و بینیم ورم داره خودم برا خودم الان نا آشنام چشمام باد کردههههه یک هفته بگذره ببینم گچ رو دربیاره بینی معلوم هس یا نییییس الان هیچی معلوم نیییییس
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
زلایی جون فکر کنم من بیشتر از خودت ذوق دارم مماختو ببینم مخصوصا که منم سجادیان رو انتخاب کردم خیلی بدم میاد از ورم و کبودی بعد عمل وحشتناکه ولی به خوشگلی بعدش میارزه گلم