2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015640 بازدید | 66529 پست
دینا جان اونی که من انتخاب کردم کرمی فر اسمش یدونه دیگه هم هست والی چون نمونه ندیدم نمیتونم اعتماد کنم آلوچه جان اگه میخای غنچه بشه باید تزریق کنی یا ژل یا چربی ب دکتر بگو گوشه های لبتو نزنه اگه خاستی عکستو بفرست ببینم والی اگه میخای خیلی غنچه بشه گوشهای لبتو دکتر بخیه میزنه میخای ژل امتحان بکن یا نه عکستو بفرست بگم وی دینا من ندیدم عکستو ابریشم عکسه تورو هم ندیدم نارنج به نظرم بینیت میتونه شبیه این عکس بشه چون عکس قبل از عمل این خانوم هم مسله بینی خودته مریم برو upload.ir لینکشو کپی پست کن اینجا
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلی بهتون بگم که,هربار دکتر رو میبینم مىگه چه بینی ای برات ساختم,خخخخخخخخ نگین جان میتونی از دوستت از گروه لاین بپرسی ایشان منو دیدن گلم,امیدوارم کمکی بهت کرده باشم,تعریفش را بیار اینجا بگو ببینم نظرش چی بود,اعتماد یه نفس پیدا کنم
من زاده شهر MISام
سلام دوستای گلم ،من دنبال یه دکتر خیلی خوب میگردم که اولا دکتر گوش و حلق و بینی باشه و بینی استخونی رو خوب عمل کنه ، چون پلیپ شدید دارم حدودا ٥ تؤمن هم میتونم هزینه کنم
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 
بانو سارگل کدوم دوست لاینم؟ پس اگه دکتر بینیتونو دوست داره حلله عهههه چیا میگفتین از من؟ 😀 نه من اهل کردستانم دانشجوی تبریزم ولی واسه رفت و امد عمل میرم کردستان و میام کرج بالاخره باید هزینه های لازم رو از پدر گرامی دریافت کنم 😁 سارگل خانوم من بیمه سلامت دارم گفت که انحراف دارم به نظرتون بیمه چقدر هزینه رو میده؟؟؟
بانو سارگل ماریا خانون شما رو دیده واقعا خوشش اومده میگه منم ازون بینی میخوام واقعا شیک بوده اما دکتر گفته نگین مثل فلانی میخوام چون مال هرکسی باید به خدش بیاد توروخدا عکس بزارییید جون به لب شدم گروپ لاینم که نمیاید بچه ها ببینن 😀