2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015578 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربان جون من جواب دادم سوالت رو...گفتی چرا دوباره میخوای عمل کنی توضیح دادمممم ..........♥♥♥♥♥♥......... سارگلکی عزیزم منم با گوشیم مبام به خدا بلد نیستم لا لپ تاپ اومدم چشمممم ...بهدشم من محل قبلیمون اونجا بود الان دورترم ولی زیاد اونجا میریمممم...بعدشم گلم حست طبیعیه ...قسنگ درکت میکنم...ادم همش دو به شکه...بهتم اونروز گفتم ببین چی میخوای دقیق ...حالا منکه عکست رو ندیدم ولی قاطعانه بهت میگم عالی شده چونوسلطانیان دکتر چیپی نیس عزیز دلم....اعتمادکردی بهش پس خوشحال باش ..............♥♥♥♥♥............ شامانا جون سپاسگزارم بابت راهنماییت
یا اباالفضل
سلام دوستان گلم من تا حالا خواننده خاموش بودم تقریبا تمام تاپیک رو شخم زدم و یه سری لیستجمع کردم تا با کمک شما مطب گردیمو شروع کنم... بینی من غضروفیه به نظرتون کدوم دکترا برای بینی گوشتی و غضروفی بهترن ؟ کارای برزنجی و کوهستانی رو خیلی میپسندم یه بینی بدون قوس با زاویه 110 اصلا هم دوست ندارم نوکش زیادی جمع بشه و تیز بشه فقط اشکال غضروفم برداشته بشه کافیه برام (ایشاله خدا قسمتم کنه ) کسی هست پیش این دوتا دکتر عمل کرده باشه قیمتاشون در چه حدیه
Hanieh جان: تا پارسال قیمت کوهستانى ٥ تا ٧ تومن بود. برزنجى هم ٨. الان نمى دونم زیاد کردن یا نه. شما باید پیش دکترى برى که بتونه بینیتو جمع کنه. حدود قیمتى که مى خواى هزینه کنى چقدره؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شمیلا جون و ابریشم خانوم خیلی ممنون دلیل اینکه نرفتم دکترای تهران .همه کاراشون تقریبا یکیه قیمتاشم برام مهم بود.کار طبیعی سلطانیان هم عالیه.ولی به نظرم روش زور کنی فانتزی کنه خراب میکنه.