در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
لیلی جان شما که میخوای با دکتر قاضی سعیدی عمل کنی، میشه کمی بیشتر توضیح بعدی، راجع به سبک دکتر و فرم بینی ، چقدر نمونه ازش دیدی و اینکه میشه عکس از بینی خواهرت بذاری ؟ من دنبال یه دکتر طبیعی کار واسه بینی استخونی هستم که عملی بودن بینی مشخص نشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مهربان یکی باید به خودم روحیه بده مرسی گلم.دماغ تو هم خیلی خوب میشه حتما.این سوالو باید از دکترت بپرسی بچه ها درمورد دکتر حق گذار و قناعت پیشه نظرتون چیه
مهربان جون من فقط قوز بینیمو تراشیدم و گفتم به هیجاش دست نزن...اصلا منو ببینی یک درصد فکر نمیکنی عمل شده من نمیدونم چه کرده از کجا تراسونده...نوکش افتادست متاسفانه ...دکترمم اون زمان گفت ولی من دانکی بازی دراوردم و گفتم دس نزن به جای دیگش تهدیدم کرد که میفته و من اون موقع هجده سالم بود و اصن هیچی نمیدونستم و اووووففففف...بعد پنج سال افت کرد متاسفانه....الانم چون خیلی میخندم این نوکش پایینه روی نرومه شدیددد .............♥♥♥♥♥♥................ شمیلا جون ممنونتم گلم...حالا شما چرا با سلطانیان اوکی کردی؟؟؟ سارگلی بینیت چقد بالاتر از قبله الان؟؟؟ همون نود و چهار درجس که گفته بود؟؟؟؟؟ سارگلکی جواب سوال منو ندادی ها
از اول بگم که رفتم مطب سلطانیان ویزیت 30 تومن رفتم 2 3 تا نمونه دیدم یدونه خوش گفته بود قوس بده واسه قوس دادنش نپسندیدم اما در کل شیک بود یه خانوم دیگه معلوم بود ازون بینی گوشتیا بود هنوز ورم داشت اما باز خوب بود ولی یدونه واقعا شیک بود .رفتم داخل بسیار مهربون و اروم بود معاینم کرد گفت که انحراف دارم.گفت که انتظارت از عمل چیه.گفتم که قوس نمیخوام سر بالا نمیخوام گفت که خیلی خوبه منم به هر حرفی که مریض بگه گوش نمیدم بیشتر طبیعی کار میکنم که به تنفس لطمه نخوره .منم قبول کردم و گفت بزار پول اتلیه ندی خودم عکساتو روز عمل میگیرم تا 5 روز تامپون کوچیک و گچ میزارم شایدم تامپون نزارم.عوارض بیهوشی رو پرسیدم که گفت داروها همه جدید شده و عوارض نشون نمیده اصلا نگران اون نباش برام یه سی تی اسکن نوشت از انحرافم که روز عمل ببرم گزارششو تا پولشو بیمه بده این از سلطانیان
مطب سلطانیان طبیعی ها عالی و شیک مخصوصا برای یه خانوم و پسر واقعا عالی بود بعد از اون واسه اطمینان خاطر رفتم مطب فرشته عبدالمطلب خیلی کاراش خوب بود اما یجورایی بهش اعتماد نداشتم بیشتر مریضاش تو دماغی بودن منشیش خیلی خوب بود قبل عمل سوپر تانک بود بعد عمل هلو شده بود اما صداش تو دماغی بود دوتا دخترم اومدن گفتن میگن عبدالمطلبی تنفس رو خراب میکنه.یه پسره بود بینش فوق العاده بود 9روز بود عمل کرده بود گفت بیشتر بینی ها رو بالا میده شانسکی 2تا مثل من بینیشون طبیعی میشه رفتیم داخل مطب عکس اون خانومای حاضر در مطب رو نشون داد واقعا داغون بودن خوب شده بودن.اما در کل ازش خوشم نیومد انگار کارش تجارت بود.گفت برو خوب فکر کن بیا. در کل دکتری بود که خودش فانتزی دوست داشت اما 2 تا نمونه طبیعی نشون داد که گفت اینا خودشون خوشگلن که اینطوری نشون میده.منم گفتم شاید من خوشگل نباشم اینطوری نشه.اومدیم بیرون و با توکل بر خدا سلطانیان رو انتخاب کردم 😀 سلطانیان کلا 3.5 فرشته کلا با دارو و اینجور چیزا 4 تومن
سارگل جون گفتم که بلخره علی اکبری رو تایید میکنی از لحاظ شیکی؟؟؟ من میخوام شیک باشه شمیلا جون گفت ممونه ای که دیده شیک بوده....سوالم این بود که شما پاسخم ندادی