در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
نگین جان من تو این 2 بار فقط 1 نمونه دیدم که اونم ارتفاع بینیش زیاد بود,بی قوس.و زاویه بقول دکتر 94 درجه من تو پستای قبلی ویزیتم با دکتر را شرح دادم عزیزم تازه
سامی قوز رو بینی عمرا بزاره بمونه ارتفاع بینیاش دیگه زیاد نیست فقط یه مورد اینه که نوک بینی درازه ارتفاعش که تو همه ی کاراش هست و واسه منم اینجوریه ایزدفر اصلا مثل سامی نیست خیلییی طبیعیه کاراش لالا جان میتراعلامه بینی ها رو خیلی ظریف میتونه در بیاره سامی بینی هاش کوچیک نیست ولی تیغه بینی باریکه به نسبت که به نظرم خوبه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم:
http://coriansazeh.ir/index.php
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سارگل جان نه متاسفانه هنوز نرفتم میخوام به امید خدا خرداد عمل کنم . یه سری مطب فروهنده و بشارتی رفته بودم نبودن شانسم حالا تعریف منفردم شنیدم گرمارودیم همین طور شاید رفتم یه سر
دینا جون ممنون ازت...منم تعریف علامه رو شنیدم حتی یه بار یه خانومه تو یه سایتی میگفت که عمل اول بینیش خیلی بد بود پوست بینیشم کلفت بود میگفت پیش هر دکتر معروفی میرفتم قبولم نکرد تا اینکه رفت پیش علامه...الان تازه عمل کرده و خیییییییلی ازش راضیه...میگفت بااینکه ورم داره ولی خیلی خوب بینیشو دراورده راستش دینا جون تنها نگرانیه من از اینه که اول صفحه تاپیک ترمیم بینی یه خانومی واسا ترمیم رفت پیشش انگار خیلی ناجور شده بود بینیش همیک منو ترسوند
خدا جونم خیلی دوست دارم ازت ممنونم که من و عشقمو بهم رسوندی...همیشه هوامونو داشته باش...هوای همه جوونارو داشته باش...
نگین جون 3500,اگه انحراف داشته باشی 3200, نیاز به کارای اداری بیمه نیست,روز عمل دفترچه+رادیولوژی که گزارش انحراف نوشته+ 3200 تحویل پذیرش کلینیک میدی به همین راحتی